Beranda Blantika Dangdut Lagu Salam Tresno – Loro Ati Official

Lagu Salam Tresno – Loro Ati Official [Video & Lirik]

0 Views

Video Klip & Lirik Lagu Salam Tresno 
Dipopulerkan oleh: Loro Ati Official 
Pencipta Lagu: Justin Liee

Sumilir angin wengi kang tumetes
Anambaih kangenku sangsoyo gedi
Titipan rindu iki sangsoyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe

Sliramu siji, tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning mati
Panyuwunku kanggo riko njogo tresno nisun
Sayang, aku tulus tresno sliramu.. huuu..

CHORUS
Tresno ra bakal ilang
Kangen sangsoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno dijogo
Senadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu neng sliramu
^
Sumilir angin wengi kang tumetes
Anambaih kangenku sangsoyo gedi
Titipan rindu iki sangsoyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe.. heee..

Sliramu siji, tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning mati
Panyuwunku kanggo riko njogo tresno nisun
Sayang, aku tulus tresno sliramu.. huuu..

CHORUS
Tresno ra bakal ilang
Kangen sangsoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno dijogo
Senadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu neng sliramu..

Tresno ra bakal ilang
Kangen sangsoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno dijogo
Senadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu.. neng sliramu..
***
HAFALKAN JUGA
Lirik Lagu Banyuwangi РBokong Semok 
Lirik Lagu Sun Tulis – Ader Negro

Lagu pop dangdut Banyuwangi, Salam Tresno, dipopulerkan oleh duo Justin Liee dan Variz Jtv yang menamakan diri mereka Loro Ati Official.