Beranda Blantika Dangdut Lagu Asmoro Lereng Lawu – Arya Galih

Lagu Asmoro Lereng Lawu – Arya Galih [Video Klip & Lirik]

0 Views

Video Klip & Lirik Lagu Asmoro Lereng Lawu 
Dipopulerkan oleh: Arya Galih 
Pencipta Lagu: Arya Galih

Ho oo oo hoo..
Ho oo oo hoo..
Ho oo hoo ooo..

Banyu kang tumetes nelesi bumi
Nggowo rasa kang ngreronto ati
Ngeronto ati kang sepi

Ademe dalan iki kang dadi seksi
Ing lereng’e lawu nggon ku nunggu pawartamu
Duh nimas (/kang mas).. jejantung ing atiku

CHORUS
Deresing banyu udan nerak rogo kang kasmaran
Mega kang tumlawung ngrasakne wong nandang wuyung
Wong ayu (/bagus) sira kembang ing atiku
Sang dyah ayu (/wong bagus) jejampi ning tresnaku

Endi janjimu seng ra arep ninggalke aku
Endi janjimu seng bakal setya satuhu
Duh nimas (/kang mas) tresnaku mung kanggo sliramu
Kancanono nganti kukut ing ndoya

Duh wong manis tresnaku iki mung siji
Mung kanggo memanik ing ati
Duh wong manis tresnaku ra bakal lalis
Sumpah ing ati ra bakal mblenjani
^
Ademe dalan iki kang dadi seksi
Ing lereng’e lawu nggon ku nunggu pawartamu
Duh nimas (/kang mas).. jejantung ing atiku

CHORUS
Deresing banyu udan nerak rogo kang kasmaran
Mega kang tumlawung ngrasakne wong nandang wuyung
Wong ayu (/bagus) sira kembang ing atiku
Sang dyah ayu (/wong bagus) jejampi ning tresnaku

Endi janjimu seng ra arep ninggalke aku
Endi janjimu seng bakal setya satuhu
Duh nimas (/kang mas) tresnaku mung kanggo sliramu
Kancanono nganti kukut ing ndoya

Duh wong manis tresnaku iki mung siji
Mung kanggo memanik ing ati
Duh wong manis tresnaku ra bakal lalis
Sumpah ing ati ra bakal mblenjani
***
HAFALKAN JUGA 
Lirik Lagu Sumamburat Bang Bang Wetan 
Lirik Lagu Campursari Gelang Kalung

Semakin banyak seniman muda yang menggeluti musik tradisi di Indonesia. Salah satunya adalah Arya Galih yang konsisten menyanyikan lagu-lagu tradisional Jawa.

Asmoro Lereng Lawu salah satu karya indah yang diciptakan oleh Arya Galih. Lagu itu dirilis pada pengujung Oktober 2019, dan dicover oleh beberapa penyanyi lainnya semisal Prigel Pangayu Anjarwening.