Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Viral TikTok Minggir Awas Pliket (Hooh.. Iyooh) – Raja...

Video Lirik Lagu Viral TikTok Minggir Awas Pliket (Hooh.. Iyooh) – Raja Panci & Mala Agatha

0 Views

Video Klip & Lirik Lagu Viral TikTok Minggir Awas Pliket 
Dipopulerkan oleh: Raja Panci & Mala Agatha
Pencipta Lagu: Pup Pup Whelly & Teguh Budiono

(vokal pria)
Dek, kowe ojo kemayu
Senajan wis sukses uripmu
Elek-elek biyen aku uwis tahu
Kringeten bareng awakmu

(vokal pria)
Minggir awas pliket
(vokal pria & wanita gantian)
Hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
Hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
Hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
Hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
Hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
Hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
Hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
Hooh.. hooh..
^
(vokal wanita)
Mas, kowe ojo ngaku-ngaku
Ngoco sawangen dapurmu
Tangio ojo miring turumu
Ora sudi aku karo awakmu

(vokal pria)
Ora masalah kowe ngenyek aku
Sing penting aku wis tahu, wis tahu jeru
Ngomongo piro regamu
Tak dolle bengkok bapakku

(vokal wanita)
Kowe urung ngerti sopo aku
Aku ra guyu sing paling ayu
Minggato saka ngarepku
Timbang tak pancal raimu

(vokal pria)
Ora masalah kowe ngenyek aku
Sing penting aku wis tahu, wis tahu jeru
Ngomongo piro regamu
Tak nyolong pitik tanggaku

(vokal wanita)
Sopo sing sudi karo dangkringanmu
Duwe manuk yok ora kaku-kaku
Reneo nyedako aku, sayang
Rene tak keplak gundulmu
^^
(vokal pria)
Dek, kowe ojo kemayu
Senajan wis sukses uripmu
Elek-elek biyen aku uwis tahu
Gandeng jembut karo awakmu

(vokal pria)
Ora masalah kowe ngenyek aku
Sing penting aku wis tahu, wis tahu jeru
Ngomongo piro regamu
Tak dolle bengkok bapakku

(vokal wanita)
Kowe urung ngerti kowe sapa aku
Aku ra guyu sing paling ayu
Minggato saka ngarepku
Timbang tak pancal raimu

(vokal pria)
Ora masalah kowe ngenyek aku
Sing penting aku wis tahu, wis tahu jeru
Ngomongo piro regamu
Tak nyolong pitik tanggaku

(vokal wanita)
Kowe urung ngerti sopo aku
Aku ra guyu sing paling ayu
Minggato saka ngarepku
Timbang tak pancal raimu
***
HAFALKAN JUGA 
Lirik Lagu Dangdut Keong Racun 
Lirik Lagu Bunga (Tarik Sis Semongko) – Anggun Pramudita

Lagu Minggir Awas Pliket saat ini sedang viral digunakan pengguna aplikasi TikTok sebagai musik latar. Ciri khas lagu ini terdapat pada bagian lirik bersahutan “Hooh.. iyooh”.

Lagu Minggir Awas Pliket yang liriknya berunsur komedi dewasa dinyanyikan oleh Mala Agatha bersama selebgram Marplong Menthel yang terkenal dengan julukan Raja Panci.