Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Koncoan Wae – Happy Asmara

Video Lirik Lagu Koncoan Wae – Happy Asmara

0 Views

Video Klip & Lirik Lagu Koncoan Wae 
Dipopulerkan oleh: Happy Asmara 
Pencipta Lagu: Tegar Pangabean

Mbiyen.. kowe nglarani atiku
Medot tresnoku..

Kowe luwih milih karo koncoku
Nanging saiki..
Kowe ngajak balikan ro aku
Nyesel jaremu..
Mbiyen kowe lungo ninggalne aku
Demi arek ake..

CHORUS
Sorry, sorry to say
Saiki dewe mending kekancan
Mergo aku loro..
Naliko mbiyen pedote asmoro..
Kowe ra ngrasakne..
Lagi sayang malah ditinggalne
Loro banget rasane..
^
Ibarate sego uwis dadi bubur
Wis kadung ajur lebur
Ora mungkin dewe biso akur

Mendingan kowe kubur..
Kenangan sing mbiyen pernah nyampur
Sampeyan milih kundur..
Kulo mboten purun
Nuwun sewu pamit matur nuwun

CHORUS
Sorry, sorry to say
Saiki dewe mending kekancan
Mergo aku loro..
Naliko mbiyen pedote asmoro..
Kowe ra ngrasakne..
Lagi sayang malah ditinggalne
Loro banget rasane.. hoo..

Sorry, sorry to say
Saiki aku wis urip tenang
Wis duwe penggantimu
Ora medet, ra moto duitan
Ora koyo kowe..
Mbiyen lungo ngaboti bebandan
Hatiku dadi korban.. hoo oo..
^^
CHORUS
Sorry, sorry to say
Saiki dewe mending kekancan
Mergo aku loro..
Naliko mbiyen pedote asmoro..
Kowe ra ngrasakne..
Lagi sayang malah ditinggalne
Loro banget rasane.. hoo..

Sorry, sorry to say
Saiki aku wis urip tenang
Wis duwe penggantimu
Ora medet, ra moto duitan
Ora koyo kowe..
Mbiyen lungo ngaboti bebandan
Hatiku dadi korban.. hoo oo..
*** 
HAFALKAN JUGA 
Lirik Lagu Sing Tenang – Ndarboy Genk & Happy Asmara 
Lirik Lagu Menungso Ora Toto – Tekomlaku 

Selebgram komedian Raja Panci saat ini sedang laris diajak berkolaborasi dengan penyanyi dangdut. Sebulan lalu Raja Panci tampil sebagai pemeran utama dalam video klip lagu terbaru Happy Asmara yang berjudul Koncoan Wae.