Beranda Blantika Dangdut Logo Podo Karepe – Fire Amanda

Logo Podo Karepe – Fire Amanda [Video & Lirik]

0 Views

Video Klip & Lirik Lagu Podo Karepe 
Dipopulerkan oleh: Fire Amanda 
Pencipta Lagu: Fire Amanda

Mbiyen aku nduwe roso tresno
Nanging saikine uwes bedo
Kowe wes karo wong liyo
Senajan loro tapi ora popo

Wes tak colne lehmu karo kae
Wes tak losne lehmu milih kae
Tak ikhlasne masio loro dewe
Mugo Gusti paringi dalane

Seh podo senenge.. seh podo sayange
Nanging ketutup gengsine..
Seh podo karepe.. seh podo butuh’e
Nanging seh gede egone..

CHORUS
Tresno sing tenanan
Nyatane mung kelaran.. kudu trimo kenyataan
Gusti yen pancen iki uwes dalane..
Tak trimo karo mesem wae..
^
Wes tak colne lehmu karo kae..
Wes tak losne lehmu milih kae..
Tak ikhlasne masio loro dewe..
Mugo Gusti paringi dalane..

Seh podo senenge.. sek podo sayange
Nanging ketutup gengsine..
Seh podo karepe.. seh podo butuh’e
Nanging seh gede egone..

CHORUS
Tresno sing tenanan
Nyatane mung kelaran.. kudu trimo kenyataan..
Gusti yen pancen iki uwes dalane..
Tak trimo karo mesem wae..

Tresno sing tenanan
Nyatane mung kelaran kudu trimo kenyataan
Gusti yen pancen iki uwes dalane
Tak trimo karo mesem wae..

Ngalio..
Rosoku neng kowe..
***
HAFALKAN JUGA 
Lirik Lagu Banyuwangi Podo Abote 
Lirik Lagu Golek Liyane – Happy Asmara

Lagu Podo Karepe yang diciptakan dan dipopulerkan oleh Fire Amanda saat ini laris dicover oleh berbagai pedangdut ternama tanah air semisal Happy Asmara, Safira Inema dan Vita Alvia.