Beranda Blantika Dangdut Lagu Ono Liyane – Dory Harsa

Lagu Ono Liyane – Dory Harsa [Video & Lirik]

0 Views

Video Klip & Lirik Lagu Dangdut Ono Liyane 
Dipopulerkan oleh: Dory Harsa 
Pencipta Lagu: Dory Harsa

Tak rasakke
Tresnomu suwe-suwe
Samsoyo bedo
Ora koyo biasane

Sak tenane
Eneng opo sliramu
Nganti koyo ngene
Kowe mbedo atiku

Ngomongo neng aku
Opo sak tenane
Opo salah kliruku
Nganti kowe ninggalke aku..

CHORUS
Opo kowe wis ono liyane?
Opo mergo wis ra ono restune wong tuo?
Opo pancen kahanan uripku iki?
Kowe ninggal aku..
Dewe neng kene..
Tanpo sliramu..
*
Sak tenane
Eneng opo sliramu
Nganti koyo ngene
Kowe mbedo atiku

Ngomongo neng aku
Opo sak tenane
Opo salah kliruku
Nganti kowe ninggalke aku..

CHORUS
Opo kowe wis ono liyane?
Opo mergo wis ra ono restune wong tuo?
Opo pancen kahanan uripku iki?
Kowe ninggal aku..
Dewe neng kene..

Opo kowe wis ono liyane?
Opo mergo wis ra ono restune wong tuo?
Opo pancen kahanan uripku iki?
Kowe ninggal aku..
Dewe neng kene..
Tanpo sliramu..
**
Ngomongo neng aku
Opo sak tenane
Opo salah kliruku
Nganti kowe ninggalke aku..
Tanpo sliramu..
***
HAFALKAN JUGA 
Lirik Lagu Sing Tak Sayang Ilang – Dory Harsa 
Lirik Lagu Ojo Nesu Nesu – Dory Harsa 
Lirik Lagu Podo Karepe – Fire Amanda

Dory Harsa yang sedang menikmati masa bulan madu pernikahan dengan Nella Kharisma baru saja merilis lagu terbaru bernuansa patah hati yang berjudul Ono Liyane. Lagu ini diciptakan sendiri oleh Dory.