Beranda Blantika Dangdut Lagu Menungso Ora Toto – Tekomlaku

Lagu Menungso Ora Toto – Tekomlaku [Video & Lirik]

0 Views

Video Klip & Lirik Lagu Menungso Ora Toto 
Dipopulerkan oleh: Tekomlaku 
Pencipta Lagu: Adriyann Nur

Cerito wingi tak tuliske dadi lagu..
Mergo kahanane sing marai ngelu..
Angin wengi sing nggregesi njero awak iki
Sing marai netes eluh ono pipi..

Soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
Phendak dino anane mung rame wae
Aku nrimo, aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas ora popo..

Aku sing gemati, aku sing nresnani
Jare meh ngancani malah ngeliyo ati..

CHORUS
Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati

Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso ora toto..
^
Soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
Phendak dino anane mung rame wae
Aku nrimo, aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas ora popo..

Aku sing gemati, aku sing nresnani
Jare meh ngancani malah ngeliyo ati..

CHORUS
Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati

Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso ora toto..

Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati

Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso ora toto..

Kowe kui cen menungso ora toto..
Kabeh iki mung marai crito loro
***
HAFALKAN JUGA 
Lirik Lagu Tekan Semene – Aftershine Band 
Lirik Lagu Cerito Purwokerto – Guyon Waton 

Lagu Menungso Ora Toto saat ini sedang laris dicover oleh banyak penyanyi dangdut. Versi original lagu ini merupakan milik band Tekomlaku yang dirilis pada bulan Mei 2020.