Beranda Blantika Dangdut Ninggal Cerito Purwokerto – Guyon Waton (Video Klip & Lirik)

Ninggal Cerito Purwokerto – Guyon Waton (Video Klip & Lirik)

154 Views

Video Klip & Lirik Lagu Ninggal Cerito Purwokerto 
Dipopulerkan oleh: Guyon Waton 
Pencipta Lagu: Fauzan Jadid

Ning kutho iki aku nemoni
Wong sing paling tak tresnani
Sing tak sayang-sayang
Tekane mati..

Nanging anane mung crito loro..
Kowe pancen tego..
Koew ra rumongso..
Anane mung gawe cidro..

Aku ngrumangsani..
Tekaku ra dikarepke ati
Aku sadar diri..
Tekoku mung nggriseni

CHORUS
Kowe teko.. gowo crito loro
Kowe lungo ninggalke loro-loro
Ning Purwokerto aku nduweni cerito
Kowe ngaboti tresno sing liyo
^
Ning kutho iki aku nemoni
Wong sing paling tak tresnani
Sing tak sayang-sayang
Tekane mati..

Nanging anane mung crito loro..
Kowe pancen tego..
Koew ra rumongso..
Anane mung gawe cidro..

Aku ngrumangsani..
Tekaku ra dikarepke ati
Aku sadar diri..
Tekoku mung nggriseni

CHORUS
Kowe teko.. gowo crito loro
Kowe lungo ninggalke loro-loro
Ning Purwokerto aku nduweni cerito
Kowe ngaboti tresno sing liyo

Kowe teko.. gowo crito loro
Kowe lungo ninggalke loro-loro
Ning Purwokerto aku nduweni cerito
Kowe ngaboti tresno sing liyo

Ning Purwokerto aku nduweni cerito
Kowe ngaboti tresno sing liyo
Huu huu uuu huu uuu…
***
HAFALKAN JUGA 
Lirik Lagu Perlahan – Guyon Waton 
Lirik Lagu Ajur Mumur – Guyon Waton 

Super band akustik dangdut Guyon Waton merilis single terbaru di hari perdana bulan Oktober 2020 yang berjudul Ninggal Cerito Purwokerto. Proses pembuatan lagu dan video klip terbaru Guyon Waton ini didukung oleh pihak Kabupaten Banyumas.