Beranda Hits Dangdut Video Lirik Lagu Esem Lan Guyumu – Nella Kharisma

Video Lirik Lagu Esem Lan Guyumu – Nella Kharisma

8 Views

Video Klip & Lirik Lagu Esem Lan Guyumu 
Dipopulerkan oleh: Nella Kharisma 
Pencipta Lagu: Jo Klitik

Esemmu lan guyumu
Biso gawe senenge atiku..
Suwe ra ketemu, neng endi paranmu
Opo kowe isih eling aku

Janjimu lan tresnamu
Biso gawe ayeme atiku
Nganti saiki kowe isih tak tunggu
Nganti kapan kowe ninggalke aku
^
Janjimu lan tresnamu
Biso gawe ayeme atiku..
Nganti saiki kowe isih tak tunggu
Nganti kapan kowe ninggalke aku
^^
Fotomu ning kamarku, neng atiku, koyo kowe neng sandingku..
Ngene rasane yen kangen kowe
Tresnaku yo mung kowe, tak gowo nganti selawase..
Aku ra bakal.. biso lali esem lan guyumu
*
Esemmu lan guyumu
Biso gawe senenge atiku
Suwe ra ketemu, neng endi paranmu
Opo kowe isih eling aku

Janjimu lan tresnamu
Biso gawe ayeme atiku..
Nganti saiki kowe isih tak tunggu
Nganti kapan kowe ninggalke aku

Fotomu ning kamarku, neng atiku, koyo kowe neng sandingku..
Ngene rasane yen kangen kowe
Tresnaku yo mung kowe, tak gowo nganti selawase..
Aku ra bakal.. biso lali esem lan guyumu

Fotomu ning kamarku, neng atiku, koyo kowe neng sandingku..
Ngene rasane yen kangen kowe
Tresnaku yo mung kowe, tak gowo nganti selawase..
Aku ra bakal.. biso lali esem lan guyumu
***
HAFALKAN JUGA 
Lirik Lagu Lintang Sewengi – Ndarboy Genk 
Lirik Lagu Ojo Nesu Nesu – Dory Harsa

Esem Lan Guyumu salah satu lagu yang dinyanyikan Nella Kharisma pada masa awal kariernya. Sudah banyak penyanyi dangdut lainnya yang merilis ulang lagu ciptaan Jo Klitik ini, salah satunya adalah Eny Sagita.