Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Tarling Rabi Angkat – Susy Arzetty

Video Lirik Tarling Rabi Angkat – Susy Arzetty

0 Views

Video Klip & Lirik Dangdut Tarling Rabi Angkat 
Dipopulerkan oleh: Susy Arzetty 
Pencipta Lagu: Suka Wijaya

Sun ora bosen nyawang-nyawange
Aduh wong ganteng sapa arane
Dekok pipine abang lambene
Manis gemuyune sapa rabine

Yen wayah bengi sering keimpi
Kuwayang temen bisa dadi siji
Turu miring ngekepi guling
Kula ngayale pengen kesanding
Pengen kesanding…

CHORUS
Yen duwe rabi kang, aja dipegat
Kulane gelem kang, dadi rabi angkat
Karna saking demene
Kula kelingan bae

Srengenge sore kang, surupe ngulon
Kelingan bae kang, sun pengen kelakon
Bagen dadi rabi angkat
Wajib ngawin bli wajib megat
^
Yen wayah bengi sering keimpi
Kuwayang temen bisa dadi siji
Turu miring ngekepi guling
Kula ngayale pengen kesanding
Pengen kesanding…

CHORUS
Yen duwe rabi kang, aja dipegat
Kulane gelem kang, dadi rabi angkat
Karna saking demene
Kula kelingan bae

Srengenge sore kang, surupe ngulon
Kelingan bae kang, sun pengen kelakon
Bagen dadi rabi angkat
Wajib ngawin bli wajib megat
^^
Yen wayah bengi sering keimpi
Kuwayang temen bisa dadi siji
Turu miring ngekepi guling
Kula ngayale pengen kesanding
Pengen kesanding…
***
HAFALKAN JUGA 
Lirik Lagu Sega Wadang – Susy Arzetty 
Lirik Lagu Sebates Batur – Anik Arnika 

Lagu tarling Rabi Angkat yang beberapa waktu lalu dirilis oleh Susy Arzetty saat ini sedang digemari di seputaran kawasan pantura Jawa. Lagu tarling Rabi Angkat diciptakan oleh Suka Wijaya yang merupakan suami Susy Arzetty.