Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Lintang Sewengi – Ndarboy Genk

Video Lirik Lagu Lintang Sewengi – Ndarboy Genk

40 Views

Video Klip & Lirik Lagu Lintang Sewengi 
Dipopulerkan oleh: Ndarboy Genk 
Pencipta Lagu: Helarius Daru Indrajaya

Biyen ono salah ning uripku
Kulo nyuwun pangapuramu
Aku sih pingin lanjut, senajan wis kebacut
Tak akoni, aku sing luput

Udan.. udano sing gede
Glintirno eluhku iki
Gowono mili, ojo mbok gowo bali
Salahku sing wingi uwis tak getuni

Bubar.. ora tak baleni
Remuk.. redam ati iki
Koyo ngene wong kelangan
Rasane ora karuan mergo salah dalan

CHORUS
Lintang sewengi, cukup sewengi iki
Ra bakal tak duweni, mung ngeridu ati
Tresno mung sak kedep moto
Kowe.. teko amung dadi gudo..

Gebyar netromu, mung pandelengan semu
Ngluluhke atiku, ninggal tatu jeru..
Aku lan kowe.. cukup..
Cukup sewengi wae..
^
Bubar.. ora tak baleni
Remuk.. redam ati iki
Koyo ngene wong kelangan
Rasane ora karuan mergo salah dalan

CHORUS
Lintang sewengi, cukup sewengi iki
Ra bakal tak duweni, mung ngeridu ati
Tresno mung sak kedep moto
Kowe.. teko amung dadi gudo..

Gebyar netromu, mung pandelengan semu
Ngluluhke atiku, ninggal tatu jeru..
Aku lan kowe.. cukup..
Cukup sewengi wae..

Aku lan kowe.. cukup..
Cukup sewengi wae..
*** 
HAFALKAN JUGA 
Lirik Lagu Gusti Kulo Angkat Tangan – Ndarboy Genk 
Lirik Lagu Wong Sepele – Ndarboy Genk
Lirik Lagu Balungan Kere – Ndarboy Genk

Ndarboy Genk merilis lagu terbarunya yang berjudul Lintang Sewengi. Ndarboy menggarap serius single terbarunya ini dengan membuatkan movie series.