Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Sun Tulis – Ader Negro

Video Lirik Lagu Sun Tulis – Ader Negro

12 Views

Video Klip & Lirik Lagu Banyuwangi Sun Tulis 
Pencipta Lagu: Ader Negro
Dipopulerkan oleh: Ader Negro

Sun tulis aran riko
Ring jero lubuk ati iki
Mergo wes sun temokno
Hang biso jogo ati iki

Sing gampang sun duweni riko
Mergo sadar isun wong sing ono
Mung ono roso welas ring ati iki
Riko biso sun duweni..

CHORUS
Sun titipno welas iki kanggo riko..
Hang sun simpen sun genggem lan sun sayangi
Sing perduli halangan nong arep moto
Hang sun sayang sing ono maning mung riko..
^
Sun tulis aran riko
Ring jero lubuk ati iki
Mergo wes sun temokno
Hang biso jogo ati iki

Sing gampang sun duweni riko
Mergo sadar isun wong sing ono
Mung ono roso welas ring ati iki
Riko biso sun duweni..

CHORUS
Sun titipno welas iki kanggo riko..
Hang sun simpen sun genggem lan sun sayangi
Sing perduli halangan nong arep moto
Hang sun sayang sing ono maning mung riko..

Sun titipno welas iki kanggo riko..
Hang sun simpen sun genggem lan sun sayangi
Sing perduli halangan nong arep moto
Hang sun sayang sing ono maning mung riko..
***
HAFALKAN JUGA LIRIK LAGU HITS BANYUWANGI
Mawar Ilang

Tutupe Wirang 
Kanggo Riko 
Welas Hang Ring Kene
Ojo Mung Isun
Cemeng Kopine

Sun Tulis lagu Using Banyuwangi yang saat ini sedang populer. Lagu ini dirilis oleh penciptanya Ader Negro pada bulan Mei 2020 lalu. Sebulan kemudian Anggun Pramudita menyanyikan ulang lagu ini.