Beranda Blantika Dangdut Lirik Lagu Banyuwangi Wong Perantauan

Lirik Lagu Banyuwangi Wong Perantauan

10 Views

Lirik Lagu Wong Perantauan

Penyanyi: Ndarboy Genk

Pencipta Lagu: Daru (Ndarboy Genk) & Hendra Kumbara

Pancen ora gampang
Koyo seng mbok sawang
Aku kerjo lungo adoh
Neng perantauan..

Mugo mugo gusti
Ngijabahi kabeh
Seng tak kareppati…

Pancen ora nyono
Uripku neng kuto
Kerjo abot neng kene
Karep urip mulyo

Ninggal keluargo
Adoh anak bojo
Adoh karo wong tuo…

Yowes ngene kahanan
Dadi wong perantauan
Urip sakbendinane
Kudu tak tanggung dewe

Ora entuk gresulo
Arep sambat ro sopo
Snajan hasil ra sepiro
Sing penting pasrah karo seng kuoso

Pancen ora nyono
Uripku neng kuto
Kerjo abot neng kene
Karep urip mulyo

Ninggal keluargo
Adoh anak bojo
Adoh karo wong tuo…

Yowes ngene kahanan
Dadi wong perantauan
Urip sakbendinane
Kudu tak tanggung dewe

Ora entuk gresulo
Arep sambat ro sopo
Snajan hasil ra sepiro
Sing penting pasrah karo sing kuoso

Mangan tak rewangi koretan
Rokok ku golek i tegesan
Duit tak lebokke celengan
Kanggo sangu mudik lebaran

Yowes ngene kahanan
Dadi wong perantauan
Urip sakbendinane
Kudu tak tanggung dewe

Ora entuk gresulo
Arep sambat ro sopo
Snajan hasil ra sepiro
Sing penting pasrah karo seng kuoso

Sing penting pasrah karo sing kuoso…
Sing penting pasrah karo sing kuoso…

*****

LIHAT KEMBALI!!!

Video Lirik Lagu Ndarboy Genk – Baik Baik Saja

Wong Perantuan dirilis pada awal Juni 2019, Wong Perantauan dipersembahkan untuk para perantau yang mengais rezeki untuk keluarga.

Daru Ndarboy mengapresiasi lagu Wong Perantauan untuk para perantau di Ibu Kota Jakarta yang rela jauh dengan keluarga untuk mencari nafkah.