Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Campursari Gelang Kalung

Video Lirik Lagu Campursari Gelang Kalung

8 Views

Video Klip & Lirik Lagu Campursari Gelang Kalung 
Pencipta Lagu: Wagiran

Gelang kalung sing tak tompo
Ngelingake jamane semono
Naliko biyen biyene
Tresno aku nganti sak lawase

Opo kowe ra kelingan
Janji pengen urip bebarengan
Ben dino amung tak roso
Opo pancen sliramu ra kroso

Opo sliramu ra getun
Mung rekoso urip ono nggunung
Bungah susah dilakoni
Yen rejeki ono sing maringi

Gelang kalung dadi saksi
Mugo sliramu ra bakal nyidrani
Wiwit ndunyo nganti akhir
Duh wong bagus sing tak pikir-pikir
*
Gelang kalung sing tak tompo
Ngelingake jamane semono
Naliko biyen biyene
Tresno aku nganti sak lawase

Opo kowe ra kelingan
Janji pengen urip bebarengan
Ben dino amung tak roso
Opo pancen sliramu ra kroso

Opo sliramu ra getun
Mung rekoso urip ono nggunung
Bungah susah dilakoni
Yen rejeki ono sing maringi

Gelang kalung dadi saksi
Mugo sliramu ra bakal nyidrani
Wiwit ndunyo nganti akhir
Duh wong bagus sing tak pikir-pikir
***
HAFALKAN JUGA 
Lirik Lagu Sawangen Aku – Intan Chacha 
Lirik Lagu Sri Minggat – Sonny Josz
Lirik Lagu Langgam Jawa Lewung

Pedangdut Intan Chacha namanya mulai populer di YouTube pada tahun 2017 setelah menyanyikan ulang lagu campursari Gelang Kalung dengan iringan musik koplo.  “Gelang Kalung” merupakan lagu campursari klasik yang diciptakan oleh Wagiran.