Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Lewat Angin Wengi – Safira Inema

Video Lirik Lagu Lewat Angin Wengi – Safira Inema

25 Views

Lirik Lagu Lewat Angin Wengi

Dipopulerkan Oleh: Sefira Inema

Diciptakan Oleh: R.Husin Albana

Padange mbulan ndadari
Ngancani ati kang sepi
Gawe ngamboro roso angen iki
Angenku iki tondo yekti tresno ing ati
Koyo mbulan menehi padang ing wengi

Tak simpen ning njero ati
Esemmu tansah ngangeni
Opo ning kono kroso kangen iki?

Nadyan akeh godha
Ra ngalangi dalaning tresno
Mung sliramu memanike kalbu
Ra ono wong liyo

Rungokno sworo atiku
Kang nandang kangen sliramu
Kang tansah manah atiku
Saben wengi ra biso nendro netraku

Lewat lirih sworo angin
Tak titipne roso kasmaran
Sedino koyo sewindu
Ngantu-antu ngenteni tekamu

Padange mbulan ndadari
Ngancani ati kang sepi
Gawe ngamboro roso angen iki
Angenku iki tondo yekti tresno ing ati
Koyo mbulan menehi padang ing wengi

Tak simpen ning njero ati
Esemmu tansah ngangeni
Opo ning kono kroso kangen iki?

Nadyan akeh godha
Ra ngalangi dalaning tresno
Mung sliramu memanike kalbu
Ra ono wong liyo

Rungokno sworo atiku
Kang nandang kangen sliramu
Kang tansah manah atiku
Saben wengi ra biso nendro netraku

Lewat lirih sworo angin
Tak titipne roso kasmaran
Sedino koyo sewindu
Ngantu-antu ngenteni tekamu

*****

Video Lirik Lagu Jagat Tresno – Prigel Pangayu

Lewat Angin Wengi ciptaan Raden Husin Albana berada dideretan Trending Youtube, Lewat Angin Wengi pernah dibawakan oleh Safira inema.

Lewat Angin Wengi berada dideretan Trending Youtube Indonesia berkat Happy Asmara yang menyanyikan kembali lagu ini.