Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Aku Sing Berjuang Kowe Sing Disayang – Pakle, RPH,...

Video Lirik Lagu Aku Sing Berjuang Kowe Sing Disayang – Pakle, RPH, Happy Asmara, Ndarboy & Pendhoza

74 Views

Video Klip & Lirik Lagu Aku Sing Berjuang Kowe Sing Disayang 
Pencipta Lagu: Yogi RPH 
Dipopulerkan oleh: Pakle, RPH, Happy Asmara, Ndarboy Genk, Pendhoza

Ora sedelo kowe dadi konco
Barengan ngalor ngidul wis koyo sedulur
Kurangku opo leh ku dadi konco
Opo kurang sing grapyak kok suwe-suwe nglunjak

Kowe wis ngerti dekne tak incer awit suwe
Neng mburiku kowe malah nglimpekke
Sakjane aku rapopo yen gur masalah tresno
Nggo konco nyowo wae tak wenehke

REFFRAIN
Aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
Aku sing ngopeni kowe sing nduweni
Bayangno remuke ati tak rasake
Aku sing berjuang kowe sing disayang

Aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
Aku sing ngopeni kowe sing nduweni
Bayangno remuke ati tak rasake
Aku sing berjuang kowe sing disayang
*
RAP
Mergo konco perkarane aku trimo meneng wae
Ati remuk nanging aku isih milih kekancane
Sing tak tresno malah dilimpe konco
Sing tak perjuangke mung dadi sio-sio

Yen susah kowe sambat karo sopo
Nanging leh mu mbales malah ra kiro-kiro
Tak loske timbang mumet pikire
Sakarep-karepe, sak bahagiane
*
Kowe wis ngerti dekne tak incer awit suwe
Neng mburiku kowe malah nglimpekke
Sakjane aku rapopo yen gur masalah tresno
Nggo konco nyowo wae tak wenehke

REFFRAIN
Aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
Aku sing ngopeni kowe sing nduweni
Bayangno remuke ati tak rasake
Aku sing berjuang kowe sing disayang

Aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
Aku sing ngopeni kowe sing nduweni
Bayangno remuke ati tak rasake
Aku sing berjuang kowe sing disayang

Aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
Aku sing ngopeni kowe sing nduweni
Bayangno remuke ati tak rasake
Aku sing berjuang kowe sing disayang
Aku sing berjuang kowe sing disayang
***
HAFALKAN JUGA 
Lirik Lagu Ngawi Nagih Janji – Denny Caknan & Ndarboy Genk

Label musik Nagaswara berhasil mengumpulkan sederetan pedangdut papan atas, Happy Asmara, RPH, Ndarboy Genk, Pendhoza, dan Pakle, dalam proyek yang dinamakan “Pasukan Loro Ati”.

Pasukan Loro Ati mengawali proyek mereka merilis lagu Aku Sing Berjuang Kowe Sing Disayang ciptaan Yogi RPH yang keseluruhan liriknya menggunakan bahasa Jawa.