Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Ngawi Nagih Janji – Denny Caknan & Ndarboy Genk

Video Lirik Lagu Ngawi Nagih Janji – Denny Caknan & Ndarboy Genk

48 Views

Video Klip & Lirik Lagu Ngawi Nagih Janji 
Dipopulerkan oleh: Denny Caknan & Ndarboy Genk 
Pencipta Lagu: Denny Caknan & Ndarboy Genk 

Kowe biyen ngomong tresno
Janji ra bakal ngeliyo
Jare pun mantep atimu
Bakal ngenteni baliku

Siseh wetan Kartoyono
Aku pamit bablas lungo
Pandanganmu sing tak jaluk
Aku bakal mantuk

Rino wengi aku kelebon impenmu
Tangi-tangi petukan bayanganmu ning pikir iki
Bungah.. ati sing tau nduweni
Mbendino tak rasani, saiki aku bali

Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni
Sliramu tak anti-anti
Ning alun-alun Ngawi

Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo
Madep mantep karo kowe
Nek ra kowe ora wae
*

Hu uu uu…
Hu uu uu…

Aku neng Ngawi
Aku nagih janji

Siseh wetan Kartoyono
Aku pamit bablas lungo
Pandongamu sing tak jaluk
Aku… bakal mantuk

Rino wengi aku kelebon impenmu
Tangi-tangi pethukan bayanganmu ning pikir iki
Bungah.. ati sing tau nduweni
Mbendino tak rasani, saiki aku bali

Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni
Sliramu tak anti-anti
Ning alun-alun Ngawi

Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo
Madep mantep karo kowe
Nek ra kowe ora wae

Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni
Sliramu tak anti-anti
Ning alun-alun Ngawi

Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo
Madep mantep karo kowe
Lek ra gelem ora wae
***
HAFALKAN JUGA
Lirik Lagu Kuatno Aku – Denny Caknan & Ilux

Ngawi Nagih Janji merupakan kolaborasi pertama dua pedangdut muda yang sedang di puncak ketenaran, Denny Caknan & Ndarboy Genk. Sebelumnya Denny Caknan berkolaborasi dengan ILUX dalam lagu “Kuatno Aku”.

Lagu Ngawi dirilis pada akhir Agustus 2020, baru 18 jam tayang lagu ini sudah menduduki trending Youtube.

Ndarboy Genk pun sebelumnya sempat berkolaborasi dengan Pakle,RPH,Happy Asmara & Pendhoza dalam lagu “Aku Sing Berjuang Kowe Sing Disayang“.