Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Mantan Djancuk – Kalia Siska feat SKA 86

Video Lirik Lagu Mantan Djancuk – Kalia Siska feat SKA 86

38 Views

Lirik Lagu Mantan Djancuk

Dipopulerkan Oleh: Kalia Siska feat SKA 86

Diciptakan Oleh: Abil SKA 86

Jarene koe iseh tresno ning aku
Jarene koe iseh kelingan ning awakku
Kowe nginbox talking talking karo aku

Wes suwe ora ketemu jare koe rindu
Wes suwe ra nyawang koe ku dadi melu rindu
Gawe piker, piker keh sing dudu dudu

Woo namun lihat apa yang terjadi
Ternyata semua itu palsu
Janjine pengen ketemu karo aku
Nanging ra ono buktine, jebule kowe ngapusi

REFFRAIN

Sayang, jarene kowe masih sayang
Jare kowe ngroso kelangan neng aku
Sayang, tapi kowe kok malah lungo
Kowe lungo karo wong liyo, pancen kowe tego

Asem tenan atiku dinggo dolanan
Tresnoku seng masih utuh kowe gawe runtuh
Djancuk tenan, kowe mantan djancuk tenan

Yowes ben aku terimo senadyan ajur atiku
Yowes ben aku saiki cukup tau wae
Pancen omonge kecut, kecut koyo banyu ciu

Woo… namun apa yang terjadi
Ternyata semua itu palsu
Janjine pengen ketemu karo aku
Nanging ra ono buktine, jebule kowe ngapusi

Sayang, jarene kowe masih sayang
Jare kowe ngroso kelangan neng aku
Sayang, tapi koe kok malah lungo
Kowe lungo karo wong liyo, pancen koe tego

Sayang, jarene kowe masih sayang
Jare kowe ngroso kelangan neng aku
Sayang, tapi koe kok malah lungo
Kowe lungo karo wong liyo, pancen koe tego

*****

Lagu Mantan Djancuk merupakan lagu dipopulerkan oleh Kalia Siska feat SKA 86. Lagu Mantan Djancuk berhasil tembus 3 Jt penonton.

Lagu Mantan Djancuk sudah dinyanyikan oleh banyak penyanyi dangdut, diantaranya Nella Kharisma & Happy Asmara.

LIHAT KEMBALI!!

Video Lirik Lagu Mantan Tersayang Via Vallen