Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Bojomu Semangatku – Happy Asmara

Video Lirik Lagu Bojomu Semangatku – Happy Asmara

0 Views

Video Klip & Lirik Lagu Bojomu Semangatku 
Pencipta Lagu: Gopy 
Dipopulerkan oleh: Happy Asmara

Bojomu semangatku
Ojo nganti mlayu ning aku
Jogoen rumaten ojo diloro ati
Nek gak kepingin ku ambil kembali

Tulung jogoen bojomu kuwi
Ojo nganti ucul neng ngendi-ngendi
Ojo sampek ketemu ro aku
Ben ra ciloko uripmu

Kowe tak kandani yen bojomu kuwi
Tau ngikat janji sehidup semati
Karo aku nalikane mbiyen
Waktu sek zaman pacaran

CHORUS
Bojomu semangatku
Ojo nganti mlayu ning aku
Bojomu semangatku
Ojo nganti kerasan ning aku

Bojomu semangatku
Ojo nganti mlayu ning aku
Jogoen rumaten ojo diloro ati
Nek gak kepingin, ku ambil kembali
^
Kowe tak kandani yen bojomu kuwi
Tau ngikat janji sehidup semati
Karo aku nalikane mbiyen
Waktu sek zaman pacaran

CHORUS
Bojomu semangatku
Ojo nganti mlayu ning aku
Bojomu semangatku
Ojo nganti kerasan ning aku

Bojomu semangatku
Ojo nganti mlayu ning aku
Jogoen rumaten ojo diloro ati
Nek gak kepingin, ku ambil kembali

Bojomu semangatku
Ojo nganti mlayu ning aku
Bojomu semangatku
Ojo nganti kerasan ning aku

Bojomu semangatku
Ojo nganti mlayu ning aku
Jogoen rumaten ojo diloro ati
Nek gak kepingin, ku ambil kembali
***
HAFALKAN JUGA 
Gamma1 & Happy Asmara – Bertepuk Sebelah Tangan

Lagu Bojomu Semangatku milik Agos Kotak yang sedang viral membuat komposer lain latah menciptakan lagu berjudul sama. Salah satunya adalah Gopy yang menciptakan lagu Bojomu Semangatku buat Happy Asmara.