Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Gusti Kulo Los – Vivi Artika

Video Lirik Lagu Gusti Kulo Los – Vivi Artika

31 Views

Video Klip & Lirik Lagu Gusti Kulo Los 
Dipopulerkan oleh: Vivi Artika 
Pencipta Lagu: Yogi RPH

Gusti ati kulo sampun los tenan
Ngikhlaske ngimpenku tinggal kenangan
Seprono seprene ku berjuang
Saiki sing nduweni malah wong liyan

Tak sayang-sayang ojo nganti kelangan
Tresno sing gemati iki wis terlalu dalam
Kabeh kurangku mugo kowe ngerteni
Tak perjuangke ben cepet rabi

Yungalah tenan lagi sayang sayange
Kowe ora kangen nanging malah ngajak bubaran
Yungalah tenan iki lelakon opo
Jarene dijodohke wong tuo

Gusti ati kulo sampun los tenan
Ngikhlaske ngimpenku tinggal kenangan
Seprono seprene ku berjuang
Saiki sing nduweni.. malah wong liyan

Gusti kuat-kuatno ati iki
Senajan ora ngerti kapan leh mari
Butuh wektu suwe kanggo nglalekke
Kabeh kenangane.. aku lan dewek’e…
*
Yungalah tenan lagi sayang-sayange
Kowe ora kangen nanging malah ngajak bubaran
Yungalah tenan iki lelakon opo
Jarene dijodohke wong tuo

Gusti ati kulo sampun los tenan
Ngikhlaske ngimpenku tinggal kenangan
Seprono seprene ku berjuang
Saiki sing nduweni.. malah wong liyan

Gusti kuat-kuatno ati iki
Senajan ora ngerti kapan leh mari
Butuh wektu suwe kanggo nglalekke
Kabeh kenangane.. aku lan dewek’e…

Gusti ati kulo sampun los tenan..
***
HAFALKAN JUGA
Lirik Lagu Dangdut Sayang 3

Biduan dangdut asal Kediri, Vivi Artika, namanya sangat terkenal di seputaran Jawa Timur. Lagu dangdut hits “Sayang 3” dipopulerkan oleh Vivi Artika bersama group New Kendedes.

Vivi Artika kini mulai mencoba merambah Jakarta dengan menjalin kontrak bersama label Nagaswara. Lagu Gusti Kulo Los merupakan single perdana Vivi Artika bersama Nagaswara.

Gusti Kulo Los dibuat Yogie RPH  yang merupakan pencipta lagu fenomenal Lagi Syantik..

Lagu Gusti Kulo Los mengisahkan keikhlasan seseorang yang baru saja ditinggal kekasihnya. Sudah lama menjalin hubungan asmara, namun sang kekasih menikah dengan orang lain.