Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Tarling Dermayu Hongkong – Dian Anic

Video Lirik Tarling Dermayu Hongkong – Dian Anic

22 Views

Video Klip & Lirik Tarling Dermayu Hongkong 
Dipopulerkan oleh: Dian Anic 
Pencipta Lagu: Emek Aryanto

Antara Dermayu Hongkong
Tulung kakang aja bohong
Sing melasa ning wong wadon
Aja gawe kula nangis ketuwon

Jare pengen gawe umah
Kula mangkat demi dika
Dilawani wong wadon mbujang
Sampeyan ning umah malah demenan

Wong wadon lagi kerja
Wong lanange sanja
Kula ning kene kengelan
Sampeyan dolanan wadonan

Kaya kramas geni
Wong dikhianati
Pengorbanan kula
Oliye kecewa
Kaya percuma kula molah..
Kanggo apa..

Jare pengen gawe umah
Kula mangkat demi dika
Dilawani wong wadon mbujang
Sampean ning umah malah demenan
^
Wong wadon lagi kerja
Wong lanange sanja
Kula ning kene kengelan
Sampeyan dolanan wadonan

Kaya kramas geni
Wong dikhianati
Pengorbanan kula
Oliye kecewa
Kaya percuma kula molah..
Kanggo apa..

Antara Dermayu Hongkong
Tulung kakang aja bohong
Sing melasa ning wong wadon
Aja gawe kula nangis ketuwon

Jare pengen gawe umah
Kula mangkat demi dika
Dilawani wong wadon mbujang
Sampeyan ning umah malah demenan
***
HAFALKAN JUGA 
Lirik Lagu Kudune Kita – Dian Anic & Juned Kancil
Lirik Tarling Titip Cinta – Dian Anic 
Lirik Lagu Kawin Karo Bayi – Dian Anic

Tembang tarling Dermayu Hongkong adalah lagu ikonik milik “The Special One of Pantura” Dian Anic.

Lagu hasil ciptaan Emek Aryanto ini menceritakan kesedihan seorang istri yang bekerja menjadi TKW di Hongkong, suaminya di kampung Dermayu (Indramayu) malah serong dengan wanita lain.