Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Kudune Kita – Dian Anic & Juned Kancil

Video Lirik Lagu Kudune Kita – Dian Anic & Juned Kancil

108 Views

Video Klip & Lirik Lagu Kudune Kita 
Dipopulerkan oleh: Dian Anic & Juned Kancil 
Pencipta Lagu: Zale RM

Duh mengkenen rasane ati
Nerima kenyataan
Batin kaya rasane sedih
Ninggal sampean

Sebenere kudune kita ndodok karo sira..
Lamun ora sira kegoda harta lan benda..

Nanging sewise tek sadari
Sun ngucapkaken selamat
Sebab sun ora sida kawin
Karo wadon penghianat

Kang aja ngomong mengkonon
Sun cuma anak wadon
Sing kudu nurut ning wong tua
Disiapkaken jodone kula

Duh mengkenen rasane ati
Nerima kenyataan…
^
Sun ngucapaken selamat
Ning pesta pernikahane
Selamat wis ninggalaken
Wong sing sayang.. gede cintane

Najan bli sida kawinan
Seneng kakange kondangan
Bli sida dadi lakine..
Cukup dadi undangan bae..

Najan sun lara ati
Sun kudu nerima
Takdir Illahi…
^^
Sebenere kudune kita ndodok karo sira..
Lamun ora sira kegoda harta lan benda..

Nanging sewise tek sadari
Sun ngucapkaken selamat
Sebab sun ora sida kawin
Karo wadon penghianat

Kang aja ngomong mengkonon
Sun cuma anak wadon
Sing kudu nurut ning wong tua
Disiapkaken jodone kula

Duh mengkenen rasane ati
Nerima kenyataan…
*
Sun ngucapaken selamat
Ning pesta pernikahane
Selamat wis ninggalaken
Wong sing sayang.. gede cintane

Najan bli sida kawinan
Seneng kakange kondangan
Bli sida dadi lakine..
Cukup dadi undangan bae..

Najan sun lara ati
Sun kudu nerima
Takdir Illahi…
**
Sebenere kudune kita ndodok karo sira..
Lamun ora sira kegoda harta lan benda..

Nanging sewise tek sadari
Sun ngucapkaken selamat
Sebab sun ora sida kawin
Karo wadon penghianat

Kang aja ngomong mengkonon
Sun cuma anak wadon
Sing kudu nurut ning wong tua
Disiapkaken jodone kula

Duh mengkenen rasane ati
Nerima kenyataan…
*** 
HAFALKAN JUGA 
Lirik Lagu Tetep Nyayangi – Dian Anic 
Lirik Lagu Kenangan – Wa Kancil & Wa Koslet

Kudune Kita lagu tarling yang sedang ngehits saat ini. Lagu syahdu ciptaan Zale RM ini dinyanyikan dengan syahdu oleh Dian Anic dan Juned Kancil.