Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Langit Bumi Saksine – Ilux

Video Lirik Lagu Langit Bumi Saksine – Ilux

18 Views

Video Klip & Lirik Lagu Langit Bumi Saksine 
Dipopulerkan oleh: Ilux & Vita Alvia 
Pencipta Lagu: Ilux

Sing biso sun pahami
Riko tego medot taline asmoro
Sing sanggup sun ngerteni
Riko tego ninggalno ambi wong liyo

Bengen riko ngomong dewek
Bakal bareng selawase
Nyatane kok ngggawe ngene

Janji urip sampek mati
Sing bakal biso ngelali…

CHORUS
Langit bumi iki dadi saksine
Welas isun nyang riko sing ono ujunge
Isun seng ngiro bakal koyo gedigi
Wong tuwek isun sing biso ngrestui

Langit bumi iki dadi saksine
Tuluse welas isun iki nong njro ati
Masio saiki seng biso dadi siji
Sun pastikno welas iki sampek mati
^
Sing biso sun pahami
Riko tego medot taline asmoro
Sing sanggup sun ngerteni
Riko tego ninggalno ambi wong liyo

Bengen riko ngomong dewek
Bakal bareng selawase
Nyatane kok ngggawe ngene

Janji urip sampek mati
Sing bakal biso ngelali…

CHORUS
Langit bumi iki dadi saksine
Welas isun nyang riko sing ono ujunge
Isun seng ngiro bakal koyo gedigi
Wong tuwek isun sing biso ngrestui

Langit bumi iki dadi saksine
Tuluse welas isun iki nong njro ati
Masio saiki sing biso dadi siji
Sun pastikno welas iki sampek mati

Langit bumi iki dadi saksine
Welas isun nyang riko sing ono ujunge
Isun seng ngiro bakal koyo gedigi
Wong tuwek isun sing biso ngrestui

Langit bumi iki dadi saksine
Tuluse welas isun iki nong njro ati
Masio saiki sing biso dadi siji
Sun pastikno welas iki sampek mati
*** 
HAFALKAN JUGA 
Lirik Lagu Nelongso Atiku – Ilux 
Lirik Lagu Kuatno Aku – Denny Caknan & Ilux

Nama Ilux melejit berkat lagu di blantika musik Indonesia berkat lagu fenomenal “Mundur Alon Alon” yang videonya sudah meraih 103 juta penonton.

Sebelum “Mundur Alon Alon” melejit pada pertengahan tahun 2019, setahun sebelumnya Ilux sempat merilis lagu Langit Bumi Saksine yang sangat populer di kalangan pecinta musik Banyuwangi.

Video klip Ilux berkolaborasi dengan Vita Alvia menyanyikan lagu Langit Bumi Saksine hingga saat ini sudah meraup 18 juta penonton.

Ilux juga berkolaborasi dengan penyanyi dangdut wanita lainnya menyanyikan ulang lagu ciptaannya tersebut, yakni Suliyana, Nella Kharisma, Syahiba Saufa dan Jihan Audy.