Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Getun Mburi – Jawaban Kartonyono Medot Janji

Video Lirik Lagu Getun Mburi – Jawaban Kartonyono Medot Janji

26 Views

Lirik Lagu Getun Mburi – Jawaban Kartonyono Medot Janji

Dipopulerkan Oleh: Happy Asmara feat Denny Caknan

Diciptakan Oleh: Faiz Alhabib Official

Prapatan Kartonyono terkenang
Naliko nyawang sepion pas kowe tak tinggal
Aku kelingan ayeme pengertian
Kowe Mantanku paling kurindukan

Nyadari aku ora iso lali
Saben kenangan karo kowe
sing wis tak larani
aku ngakoni saiki berantakan
Tanpo kowe uripku ambyar

REFFRAIN

Mbiyen aku sekarepan
Kakean penjaaaluk’an
Durung ngerti arti pengertian

Saben aku kelingan
Mesti ketangisaaaan
Ora kuat ijenan

REFFRAIN

Kartonyono aku sing medot janji
Aku sing ngelarani
Saiki getunning mburi
Nyesel ning ati

Ora nyono nyatane terus kangen
Isih tresno karo kowe
Banget tak rasakke
Opo kudu balikan karo kowe

Hoooo… Hoooo…

Mbiyen aku sekarepan
Kakean penjaaaluk’an
Durung ngerti arti pengertian

Saben aku kelingan
Mesti ketangisaaaan
Ora kuat ijenan

*****

Lagu Getun Mburi merupakan jawaban untuk lagu Kartonyono Medot Janji milik Denny Caknan, Lagu Getun Mburi merupakan hasil kolaborasi pertama kali Happy Asmara bersama Denny Caknan.

Lagu Getun Mburi hasil garapan dari Komposer Faiz Alhabib Official.Lagu ini berhasil tembus 1 Jt penonton. Dalam video klip Happy Asmara Meninggalkan Denny Caknan karena suatu alasan.

LIHAT KEMBALI!!!

Kartonyono Medot Janji Bertahan di Puncak Tangga Lagu Dangdut Akhir Tahun 2019