Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Ati Dudu Wesi – Didi Kempot & Happy Asmara

Video Lirik Lagu Ati Dudu Wesi – Didi Kempot & Happy Asmara

31 Views

Video Klip dan Lirik Lagu Ati Dudu Wesi 
Dipopulerkan oleh: Didi Kempot & Happy Asmara 
Pencipta Lagu: Gendru Nugraha

Ojo sak penakmu kowe ngelarani
Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji
Nanging nyatane..
Tresnomu kuwi ra tulus suci

Wes tak perjuangke seng mbok karepke
Ning nyatane tresno tok anggep ra ono
Aku iso lungo yen mbok sio-sio
Timbang soyo loro

Ati iki dudu soko wesi
Sek ra iso saben dino mbok larani
Keloro-loro neng njero dodo
Nambah perih neng ati

Ati iki dudu soko watu
Sek ra iso mbendino mbok gawe tatu
Tulung lereno timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur
*
Ojo sak penakmu kowe ngelarani
Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji
Nanging nyatane..
Tresnomu kuwi ra tulus suci

Wes tak perjuangke seng mbok karepke
Ning nyatane tresno tok anggep ra ono
Aku iso lungo yen mbok sio-sio
Timbang soyo loro

Ati iki dudu soko wesi
Sek ra iso saben dino mbok larani
Keloro-loro neng njero dodo
Nambah perih neng ati

Ati iki dudu soko watu
Sek ra iso mbendino mbok gawe tatu
Tulung lereno timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur

Tulung lereno timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur
*** 
HAFALKAN JUGA 
Lirik Lagu Kapusan Janji – Didi Kempot & Yuni Shara

Didi Kempot produktif merilis lagu baru jelang akhir hayatnya. Maestro campursari tersebut sempat merilis lagu duet dengan pedangdut yang sedang naik daun, Happy Asmara. Mereka berkolaborasi dalam lagu berjudul Ati Dudu Wesi.

Lagu duet Ati Dudu Wesi merupakan kolaborasi pertama sekaligus yang terakhir Didi Kempot dengan Happy Asmara.

Sebelum wafat, sang maestro Didi Kempot juga sempat menyelesaikan rekaman duetnya dengan Yuni Shara dalam lagu Kapusan Janji.