Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Terbaru Banyu Moto

Video Lirik Lagu Terbaru Banyu Moto

79 Views

Video Klip & Lirik Lagu Banyu Moto 
Dipopulerkan oleh: Sleman Receh, Nella Kharisma & Dory Harsa 
Pencipta Lagu: Heri Marwanto Sleman Receh

Tembang iki tak gawe
Mung kanggo kowe
Sing paling tak tenani
Nganti saiki

Tumetese banyu moto iki
Sing dadi saksi
Sumpah lan janji
Sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah nggegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
Sumpah lan janji sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku…
***
HAFALKAN JUGA
Lirik Lagu Los Dol -Denny Caknan 

Banyu Moto lagu dangdut yang sedang ngehits banget saat ini merupakan single dari band yang sedang naik daun, Sleman Receh.

Lagu yang diciptakan Heri Marwanto ini kemudian semakin bertambah populer setelah dirilis ulang oleh Nella Kharisma dan Dory Harsa.

Video klip Banyu Moto versi Nella dan Dory sempat lama menjadi trending Youtube, karena akting antara Nella Kharisma dan Dory Harsa sangat menyentuh hati para penonton.