Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Tamba Teka Lara Lunga – Didi Kempot

Video Lirik Lagu Tamba Teka Lara Lunga – Didi Kempot

94 Views

Video Klip dan Lirik Lagu Tamba Teka Lara Lunga 
Dipopulerkan oleh: Didi Kempot 
Pencipta Lagu: Didi Kempot

Pingin nyawang wis suwe kowe ra bali
Sing tak suwun ning paran sing ngati-ati
Bisaku mung nyawang dimar jagad sing neng mega
Ayang-ayangmu katon neng netra

Aku lilo yen kowe rung bisa bali
Lahir batin lega lilo tak estoni
Senadyan kangen tenan rasane ati iki
Nganti kapan sirnane pacoban iki..

CHORUS
Tombo teko loro lungo
Duh Gusti enggal singkirno
Leloro sing wonten negari kulo..

Tombo teko loro lungo
Duh Gusti enggal welasa
Paringono welas asih mring kawulo..
^
Pingin nyawang wis suwe kowe ra bali
Sing tak suwun ning paran sing ngati-ati
Bisaku mung nyawang dimar jagad sing neng mega
Ayang-ayangmu katon neng netra

Aku lilo yen kowe rung bisa bali
Lahir batin lega lilo tak estoni
Senadyan kangen tenan rasane ati iki
Nganti kapan sirnane pacoban iki..

CHORUS
Tombo teko loro lungo
Duh Gusti enggal singkirno
Leloro sing wonten negari kulo..

Tombo teko loro lungo
Duh Gusti enggal welasa
Paringono welas asih mring kawulo..
Paringono welas asih mring kawulo..
***
HAFALKAN JUGA
Lirik Lagu Ora Iso Mulih – Didi Kempot 

Didi Kempot merilis lagu teranyarnya yang berjudul Tamba Teka Lara Lunga. Lagu ini diciptakan Didi Kempot melihat kondisi masyarakat sekarang di tengah pandemi Corona. Makna lirik lagu ini adalah harapan dan doa, bahwa obat akan datang dan penyakit hilang.