Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Stasiun Tugu – Dimas Tedjo

Video Lirik Lagu Stasiun Tugu – Dimas Tedjo

601 Views

Video Klip dan Lirik Lagu Stasiun Tugu 
Pencipta Lagu: Dimas Tedjo 
Dipopulerkan oleh: Dimas Tedjo

Ing wengi iku
Nalikane aku pisan ketemu
Tak untapake sliramu pamit aku
Pamitmu bali ning kuthomu

Sepining ati
Nalikane ing wengi kuwi
Ora ngiro tumetes eluh ing pipi
Duh sliramu kapan bali

Kusumaning ati
Amung dungo lan amung pamuji
Kutho Ngayogja
Kang tansah ngancani
Sepining roso ati iki

Stasiun Tugu
Sing dadi saksi kang bisu
Mugo-mugo sliramu eling aku
Kapan kondurmu tak tunggu
^
Ing wengi iku
Nalikane aku pisan ketemu
Tak untapake sliramu pamit aku
Pamitmu bali ning kuthomu

Sepining ati
Nalikane ing wengi kuwi
Ora ngiro tumetes eluh ing pipi
Duh sliramu kapan bali

Kusumaning ati
Amung dungo lan amung pamuji
Kutho Ngayogja
Kang tansah ngancani
Sepining roso ati iki

Stasiun Tugu
Sing dadi saksi kang bisu
Mugo-mugo sliramu eling aku
Kapan kondurmu tak tunggu
***
HAFALKAN JUGA
Lirik Stasiun Balapan – Lagu Ikonis Didi Kempot

Stasiun Tugu yang terletak di Yogyakarta sering menjadi sumber inspirasi lagu bagi para musisi. Penyanyi campursari Dimas Tedjo salah satu seniman yang membuat lagu Stasiun Tugu, dan merilisnya pada tahun 2010.

Beberapa penyanyi dangdut ternama pernah mengcover lagu Stasiun Tugu ciptaan Dimas Tedjo, antara lain Abah Lala dan grupnya MSG 86, dan ratu jandhut Eny Sagota.