Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Dewe Dewe – Abah Lala

Video Lirik Lagu Dewe Dewe – Abah Lala

7 Views

Video Klip dan Lirik Lagu Dewe Dewe 
Dipopulerkan oleh: Abah Lala, Eny Sagita 
Pencipta Lagu: Abah Lala

Kabeh wes ngerasakne lelakono wong urip
Bungah susah tibo tangi.. kabeh wes ngelakoni
Dalan rejeki manungso ora iso podo
Gari usahane lan dongane.. diakehi syukure

CHORUS
Ora usah ngurusi
Urusane wong liyo
Ojo butuh ngawur
Rejeki ono sing ngatur

Ora usah ngurusi
Urusane wong liyo
Mending sregep kerjo
Kanggo mikir keluargo
*
Rekoso aku kok ece, kepenak mbok rasane
Susahku tok geguyu, nelongso tenan uripku
Pancen iki dalanku, wes dadi nasibku
Sregepo nyambut gawe ben iso umum kancane

Uwis tak sabarke
Tak trimo meneng wae
Tak dongakake kanggo kowe.. ndang sadar pikire
**
Kabeh wes ngerasakne lelakono wong urip
Bungah susah tibo tangi.. kabeh wes ngelakoni
Dalan rejeki manungso ora iso podo
Gari usahane lan dongane.. diakehi syukure

CHORUS
Ora usah ngurusi
Urusane wong liyo
Ojo butuh ngawur
Rejeki ono sing ngatur

Ora usah ngurusi
Urusane wong liyo
Mending sregep kerjo
Kanggo mikir keluargo
^
Rekoso aku kok ece, kepenak mbok rasane
Susahku tok geguyu, nelongso tenan uripku
Pancen iki dalanku, wes dadi nasibku
Sregepo nyambut gawe ben iso umum kancane

Uwis tak sabarke
Tak trimo meneng wae
Tak dongakake kanggo kowe.. ndang sadar pikire
***
KAMU HARUS TAHU
Misi Mulia Abah Lala Mempopulerkan Jargon Cendol Dawet

Lagu Dewe Dewe salah satu single hits milik Abah Lala yang dirilis pada awal tahun 2019. Lagu ini sudah sering dicover oleh penyanyi lain. Lagu Dewe Dewe versi coveran Eny Sagita yang paling populer di YouTube.