Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Ninggali Tatu – Didi Kempot

Video Lirik Lagu Ninggali Tatu – Didi Kempot

295 Views

Video Klip dan Lirik Lagu Ninggali Tatu 
Dipopulerkan oleh: Didi Kempot 
Pencipta Lagu: Kuncung Majasem

Neng opo ra crito
Yen kowe wis ra tresno
Ning kowe malah lungo
Ninggal tatu neng dodo

Rasane ati iki koyo keno mowo
Bareng wes ngerti ning mburiku kowe ngeliyo

Janjine ngancani
Nganti tekane pati
Ning nyatane janjimu
Kuwi mung kari janji

Panase geni, ra koyo panase ati
Sak uwise ngerti kowe ning aku ngapusi

REFFRAIN
Kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
Tresnamu karo aku, kuwi mung kiasan
Kowe tak gadang-gadang tegane gawe wirang
Anggonku labuh kowe opo seh kurang
*
Neng opo ra crito
Yen kowe wis ra tresno
Ning kowe malah lungo
Ninggal tatu neng dodo

Rasane ati iki koyo keno mowo
Bareng wes ngerti ning mburiku kowe ngeliyo

Janjine ngancani
Nganti tekane pati
Ning nyatane janjimu
Kuwi mung kari janji

Panase geni, ra koyo panase ati
Sak uwise ngerti kowe ning aku ngapusi

REFFRAIN
Kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
Tresnamu karo aku, kuwi mung kiasan
Kowe tak gadang-gadang tegane gawe wirang
Anggonku labuh kowe opo seh kurang
***

Didi Kempot terbilang jarang menyanyikan lagu ciptaan orang lain. Dia terbiasa menyanyikan lagu ciptaannya sendiri.

Satu dari sedikit single Didi Kempot yang bukan ciptaan sendiri adalah lagu Ninggali Tatu. Kuncung Majasem teman Didi Kempot sewaktu masih mengamen di Jakarta, merupakan pencipta lagu Ninggali Tatu.

Kuncung Majasem dulu lumayan sering muncul sebagai cameo lucu di video klip Didi Kempot, antara lain dalam video “Pokoke Melu” dan “Jambu Alas“. Kuncung beberapa tahun lalu telah meninggal dunia.