Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Nggegem Watu – Didi Kempot

Video Lirik Lagu Nggegem Watu – Didi Kempot

14 Views

Video Klip dan Lirik Lagu Nggegem Watu 
Dipopulerkan oleh: Didi Kempot 
Pencipta Lagu: Didi Kempot

Miline banyu sing nelesi lambe
Ngadem atiku sing panase koyo ngene
Panase srengenge iso tak payungi
Ning ra koyo panase wong loro ati

Petenge wengi ngancani sepiku
Tanpo rembulan sing ndelik nilapke aku
Angin sumilakno kabute asmoro
Tulungono saya sing keloro-loro

CHORUS
Ali-ali tanpo inten sing tak tuku
Ilang sing ono driji manismu
Sing tak sawang mung kari ayang-ayangmu
Tresnamu lamis ngikis nyawaku

Wis, wis, yowis senengo sakkarepmu
Meneng-meneng tanganmu nggengem watu
*
Petenge wengi ngancani sepiku
Tanpo rembulan sing ndelik nilapke aku
Angin sumilakno kabute asmoro
Tulungono saya sing keloro-loro

CHORUS
Ali-ali tanpo inten sing tak tuku
Ilang sing ono driji manismu
Sing tak sawang mung kari ayang-ayangmu
Tresnamu lamis ngikis nyawaku

Wis, wis, yowis senengo sakkarepmu
Meneng-meneng tanganmu nggengem watu
Wis, wis, yowis senengo sak karepmu
Meneng-meneng tanganmu nggengem watu
***
HAFALKAN JUGA KOLEKSI LAGU HITS DIDI KEMPOT
Tulung

Banyu Langit
Sewu Siji
Perawan Kalimantan 
Kalung Emas 
Angge Angge Orong Orong
Tanjung Mas Ninggal Janji
Sekonyong Konyong Koder

Nggegem Watu salah satu lagu baru Didi Kempot yang dirilis pada bulan Mei 2019. Lagu ini lumayan sering dinyanyikan oleh “The Godfather of Broken Heart” Didi Kempot di berbagai pementasannya.