Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Gusti Kulo Angkat Tangan – Ndarboy Genk

Video Lirik Lagu Gusti Kulo Angkat Tangan – Ndarboy Genk

78 Views

Video Klip dan Lirik Lagu Gusti Kulo Angkat Tangan 
Dipopulerkan oleh: Ndarboy Genk 
Pencipta Lagu: Nurbayan

Aku ikhlas.. tulus lahir batin
Arep tak uyako
Mung biso nangis ning batin
Aku ikhlas.. ikhlas temenan
Yen kudu pisahan
Gusti kulo pun angkat tangan

Gusti Pangeran kulo pun angkat tangan
Yen pancene kudu pisahan
Arep dikapakne pancene dudu jodone
Lilo ikhlas yen kelangan slirane
Sing lali dalane…

Aku ikhlas.. tulus lahir batin
Arep tak uyako
Mung biso nangis ning batin
Aku ikhlas .. ikhlas temenan
Yen kudu pisahan
Gusti kulo pun angkat tangan
^
Abot sanggane wong kesikso asmoro
Mung biso dadi cadangan tresno
Sak gege gede ne roso tresno sing tak songgo
Kudu lilo yen wes pungkas cerito..
Legowo nerimo…

Aku ikhlas.. tulus lahir batin
Arep tak uyako
Mung biso nangis ning batin
Aku ikhlas.. ikhlas temenan
Yen kudu pisahan
Gusti kulo pun angkat tangan
^^
Abot sanggane wong kesikso asmoro
Mung biso dadi cadangan tresno
Sak gege gede ne roso tresno sing tak songgo
Kudu lilo yen wes pungkas cerito..
Legowo nerimo…

Aku ikhlas.. tulus lahir batin
Arep tak uyako
Mung biso nangis ning batin
Aku ikhlas.. ikhlas temenan
Yen kudu pisahan
Gusti kulo pun angkat tangan

Aku ikhlas.. tulus lahir batin
Arep tak uyako
Mung biso nangis ning batin
Aku ikhlas.. ikhlas temenan
Yen kudu pisahan
Gusti kulo pun angkat tangan

Yen kudu pisahan..
Gusti kulo pun angkat.. tangan…
***
HAFALKAN JUGA
Lirik Lagu Sing Tenang – Ndarboy Genk

Ndarboy Genk baru saja merilis single terbarunya yang berjudul Gusti Kulo Angkat Tangan hasil ciptaan Nurbayan. Dalam video klip lagu ini Nurbayan turut serta jadi pemeran orang yang menikung kekasih Daru Ndarboy Genk.