Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Aku Dudu Rojo – Didi Kempot

Video Lirik Lagu Aku Dudu Rojo – Didi Kempot

22 Views

Video Klip dan Lirik Lagu Aku Dudu Rojo 
Dipopulerkan oleh: Didi Kempot 
Pencipta Lagu: Didi Kempot

Aku pancen uwong sing tuno aksoro
Ora biso nulis, ora biso moco
Nanging ati iki iseh duwe roso
Roso tresno koyo tumrape manungso

Aku pancen uwong cilik ra koyo rojo
Iso mangan wae aku uwis trimo
Nanging ati iki isih duwe roso
Jroning batin sak tenane pengen kondo

REFFRAIN
Pupus.. godong gedang
Ajang pincuk saiki wis ra kelingan
Biting pringe garing
Mbok apusi awakku yo nganti gering

Klaras.. godong gedang
Sing tak gagas saiki wis ra kelingan
Tiwas.. ketiwasan
Melu nandur tresno aku ra keduman
*
(lirik video versi lama)
Aku pancen uwong sing tuno aksoro
Ora biso nulis, ora biso moco
Nanging ati iki isih duwe roso
Roso tresno koyo tumrape manungso

(lirik video versi baru)
Aku pancen uwong cilik ra koyo rojo
Iso mangan wae aku uwis trimo
Nanging ati iki isih duwe roso
Jroning batin sak tenane pengen kondo

REFFRAIN
Pupus.. godong gedang
Ajang pincuk saiki wis ra kelingan
Biting pringe garing
Mbok apusi awakku yo nganti gering

Klaras.. godong gedang
Sing tak gagas saiki wis ra kelingan
Tiwas.. ketiwasan
Melu nandur tresno aku ra keduman
^
(lirik video versi lama)
Aku pancen uwong cilik ra koyo rojo
Iso mangan wae aku uwis trimo
Nanging ati iki isih duwe roso
Jroning batin sak tenane pengen kondo

(lirik video versi baru)
Aku pancen uwong cilik ra koyo rojo
Iso mangan wae aku uwis trimo
Nanging ati iki isih duwe roso
Roso tresno koyo tumrape manungso
Roso tresno koyo tumrape manungso
***
HAFALKAN JUGA
Lirik Lagu Tatu – Didi Kempot

Aku Dudu Rojo salah satu lagu lawas Didi Kempot yang pertama kali dirilis pada pengujung tahun 2000-an. Lagu ini kemudian dirilis ulang Didi Kempot di pertengahan tahun 2018.

Ada perbedaan lirik dari video versi lama dan baru Aku Dudu Rojo Didi Kempot. Di bulan April 2019, Nella Kharisma mengcover lagu ini dengan aransemen koplo.