Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Ngejur Ati – Nella Kharisma & Adi Gaclex

Video Lirik Lagu Ngejur Ati – Nella Kharisma & Adi Gaclex

60 Views

Video Klip dan Lirik Lagu Ngejur Ati 
Pencipta Lagu: Rio Sablenk 
Dipopulerkan oleh: Nella Kharisma, Adi Gaclex

Opo ra kelingan, nalikane pamitan
Pamit karo aku, pamit karo anakmu

Opo ra kelingan, tangismu nang dadaku
Ibarat dadi gedung, ora keno ditewu

Jebul lali.. marang janji
Nalikane budal nang luar negeri
Jebul cidro.. marang tresno
Sing wis tak jogo nganti kowe teko

RAP
Janjimu palsu ra keno digugu
Tresnomu cidro ra keno dijogo
Suwe-suwe nyebot, ajor dadi lembor
Iso dadi bosok ngenteni ndokborok
Ra eling aku, elingo anakmu
Bendino nangis nakokne kabarmu
Ora nduwe ati iso nganti lali
Jangan karna harta lupa segalanya
^
Cukup semene tresnomu mung semene
Sak uwise.. kowe sugih nduwe sembarange

Jaluk pisahan, kowe njaluk pisahan
Tego-tegone kowe ngejur ati dalam penantian

RAP
Janjimu palsu ra keno digugu
Tresnomu cidro ra keno dijogo
Suwe-suwe nyebot, ajor dadi lembor
Iso dadi bosok ngenteni ndokborok
Ra eling aku, elingo anakmu
Bendino nangis nakokne kabarmu
Ora nduwe ati iso nganti lali
Jangan karna harta lupa segalanya
^^
Opo ra kelingan, nalikane pamitan
Pamit karo aku, pamit karo anakmu

Opo ra kelingan, tangismu nang dadaku
Ibarat dadi gedung, ora keno ditewu

Jebul lali.. marang janji
Nalikane budal nang luar negeri
Jebul cidro.. marang tresno
Sing wis tak jogo nganti kowe teko

RAP
Janjimu palsu ra keno digugu
Tresnomu cidro ra keno dijogo
Suwe-suwe nyebot, ajor dadi lembor
Iso dadi bosok ngenteni ndokborok
Ra eling aku, elingo anakmu
Bendino nangis nakokne kabarmu
Ora nduwe ati iso nganti lali
Jangan karna harta lupa segalanya
^^^
Cukup semene tresnomu mung semene
Sak uwise.. kowe sugih nduwe sembarange

Jaluk pisahan, kowe njaluk pisahan
Tego-tegone kowe ngejur ati dalam penantian
***

HAFALKAN JUGA
Lirik Remix Dangdut Aku Tenang – Nella Kharisma

Ngejur Ati salah satu lagu dangdut koplo hip hop berbahasa Jawa terpopuler. Lagu Ngejur Ati ciptaan Rio Sablenk pertama kali dirilis oleh Nella Kharisma dan Adi Gaclex di awal bulan April 2017. Selang beberapa minggu kemudian, Happy Asmara menyanyikan ulang lagu ini.