Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Tulung Didi Kempot

Video Lirik Lagu Tulung Didi Kempot

385 Views

Video Klip dan Lirik Lagu Tulung Didi Kempot 
Pencipta Lagu: Didi Kempot

Mbulan, mbulan gedhe sing ono langit biru
Tulung padhangono uripku
Lintang, lintang luku, sawange awakku
Wengi iki ora biso turu

Angin sumilakno gek enggal singkirno
Loro sing ono awakku iki

Wis meh pirang mongso
Nggonku nandang loro
Loro jalarane tresno
(versi Arda: loro ku sing ono netra)

CHORUS
Tulung, tulungono awakku
Tulungono uripku
Tulunungono atiku

Angin, lintang mbulan rungokno
Rungokno suaraku
Rungokno tangisku

Tulung…
*

Angin sumilakno gek enggal singkirno
Loro sing ono awakku iki

Wis meh pirang mongso
Nggonku nandang loro
Loro jalarane tresno
(versi Arda: loro ku sing ono netra)

CHORUS
Tulung, tulungono awakku
Tulungono uripku
Tulunungono atiku

Angin, lintang bulan rungokno
Rungokno suaraku
Rungokno tangisku

Tulung, tulungono awakku
Tulungono uripku
Tulunungono atiku

Angin, lintang bulan rungokno
Rungokno suaraku
Rungokno tangisku

Tulung…
***

Lagu Tulung Didi Kempot yang versi aslinya dirilis tahun 2018 rencananya akan dirilis ulang sebagai single ketiga Arda penyanyi dangdut cilik yang saat ini sedang naik daun. Arda sebelumnya dipercaya oleh Didi Kempot untuk merilis ulang lagu “Kagem Ibu” dan “Tatu“.

HAFALKAN JUGA KOLEKSI LAGU HITS DIDI KEMPOT
Banyu Langit
Sewu Siji
Perawan Kalimantan 
Kalung Emas 
Angge Angge Orong Orong
Tanjung Mas Ninggal Janji
Sekonyong Konyong Koder