Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Sotya Ciptaan Dru Wendra Wedhatama

Video Lirik Lagu Sotya Ciptaan Dru Wendra Wedhatama

716 Views

Video & Lirik Lagu Sotya 
Pencipta Lagu: Dru Wendra Wedhatama 
Dipopulerkan oleh: Lala Atila

Iki tulising kidungku
Kanggo siro hapsarining kalbu

Eseme kang manis madu
Dasar ayu parasmu kang tanpo layu

Nimas.. sesotyaning ati
Yo mung, ndiko kang sawiji

Langit, bumi kang hanyekseni
Nalikane ngucap janji ono lathi

CHORUS
Yo mung siji.. sesotyaku..
Memanikku.. mung nimas wong ayu

Panyuwunku.. mugo nimas
Ora lali marang janji setyomu

Nanging.. kabeh kui muspro
Eling kalamun pupuse tresno
Wes tak cobo nglalekke sliramu
Nanging tak lali, lali tan biso lali
*
Iki tulising kidungku
Kanggo siro hapsarining kalbu

Eseme kang manis madu
Dasar ayu parasmu kang tanpo layu

Nimas.. sesotyaning ati
Yo mung, ndiko kang sawiji

Langit, bumi kang hanyekseni
Nalikane ngucap janji ono lathi

CHORUS
Yo mung siji.. sesotyaku..
Memanikku.. mung nimas wong ayu

Panyuwunku.. mugo nimas
Ora lali marang janji setyomu

Nanging.. kabeh kui muspro
Eling kalamun pupuse tresno
Wes tak cobo nglalekke sliramu
Nanging tak lali, lali tan biso lali
^
Yo mung siji.. sesotyaku..
Memanikku.. mung nimas wong ayu

Panyuwunku.. mugo nimas
Ora lali marang janji setyomu

Nanging.. kabeh kui muspro
Eling kalamun pupuse tresno
Wes tak cobo nglalekke sliramu
Nanging tak lali, lali tan biso lali
***

HAFALKAN JUGA
Lirik Lagu Dangdut Campursari Bapak – Didi Kempot

Lagu Sotya ciptaan Dru Wendra Wedhatama saat ini sedang viral setelah dicover oleh penyanyi sinden asal Klaten, Lala Atilla.

Lagu Sotya yang keseluruhan liriknya menggunakan bahasa Jawa ini merupakan single perdana Gapero Creative yang dirilis pada bulan Desember 2019. Lagunya viral setelah Lala Atila mengunggah video sedang menembangkan lagu ini.