Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Dory Harsa Terbaru 2020 – My Love

Video Lirik Lagu Dory Harsa Terbaru 2020 – My Love

62 Views
Lagu Dory Harsa My Love
Lagu Dory Harsa My Love

Video Klip & Lirik Lagu Dory Harsa Terbaru 2020 
Judul Lagu: My Love 
Pencipta Lagu: Didi Kempot

Rangkulen awakku iki
Turuo ning omah iki
Ning kamar wis tak cepak’i
Nganti esuk ojo bali
Kancanono aku iki

Ning njobo langite mendung
Banyu udane wis medun
Ra pethuk wis pirang tahun
Yen kowe lungo aku bingung

Aku kangen ngalemmu, oh my love
Eling naliko yen mapan turu
Rasane ngantuk sing ono mripatku
Nanging ra biso merem
Yen adoh karo sliramu

Rangkulen awakku iki
Turuo ning omah iki
Ning kamar wis tak cepak’i
Nganti esuk ojo bali
*

Aku kangen ngalemmu, oh my love
Eling naliko yen mapan turu
Rasane ngantuk sing ono mripatku
Nanging ra biso merem
Yen adoh karo sliramu

Ning njobo langite mendung
Banyu udane wis medun
Ra pethuk wis pirang tahun
Yen kowe lungo aku bingung
Yen kowe lungo aku bingung
***

“My Love” lagu Dory Harsa terbaru di tahun 2020 hasil ciptaan Didi Kempot. Walau judulnya menggunakan bahasa Inggris, namun nyaris semua lirik dalam lagu ini menggunakan bahasa Jawa.

Dory Harsa yang merupakan pemain kendang Didi Kempot, namanya melejit dalam beberapa bulan terakhir. Nama Dory Harsa sempat viral karena menangis saat menyanyikan lagu “Kangen Nickerie” dalam konser di Pura Mangkunegaran.

HAFALKAN PULA 
Lirik Lagu Kangen Nickerie – Didi Kempot & Dory Harsa