Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Baru 2020 Pendhoza Pengagum Rahasia

Video Lirik Lagu Baru 2020 Pendhoza Pengagum Rahasia

50 Views

Video Klip dan Lirik Lagu Pendhoza Pengagum Rahasia 
Lirik Lagu: Sandios Pendhoza 

Tratapan atiku naliko
Kowe liwat ning ngarepe moto
Rasa iki dadi ra karuan
Nyawang koe sing ayu tenan

Saben bengi kegowo ngimpi
Esemmu sing manis ngayemke ati
Gawe aku pengen kenal kowe
Muga durung ono sing duwe

Aku salah menduga
Ternyata kau ada yang punya
Seketika aku kecewa
Ku pilih saja.. jadi pengagum rahasia

REFFRAIN
Bola-bali aku mung iso nyawang
Soyo ngawur iki dadi rasa sayang
Pengen cedak nanging aku malah wedi
Merga kowe wis ono sing nduweni

Kudu piye yen wis ngene kahanane
Soyo suwe rosoku mung kanggo awake
Tekan kapan anggonku sing ngrasakke
Mending ndonga.. sesuk aku jodone kae
*

Kebacut kedanan aku karo esemmu
Bingung piye carane mendapatkan dirimu
Sadar diri ning matamu aku iki sopo
Koyo cebol nggayuh lintang sing raiso nyoto

Pancen kenyataan kadang marai loro
Opo dasar aku iki sing ra tau ngoco
Yo mung iso nyawang koe nggone wong liyo
Bakal tak tresnani nganti tekane tuo

Aku salah menduga
Ternyata kau ada yang punya
Seketika aku kecewa
Ku pilih saja jadi pengagum rahasia

REFFRAIN
Bola-bali aku mung iso nyawang
Soyo ngawur iki dadi rasa sayang
Pengen cedak nanging aku malah wedi
Merga kowe.. wis ono sing nduweni

Kudu piye yen wis ngene kahanane
Soyo suwe rosoku mung kanggo awake
Tekan kapan anggonku sing ngrasakke
Mending ndonga sesuk aku jodone kae
**
REFFRAIN
Bola-bali aku mung iso nyawang
Soyo ngawur iki dadi rasa sayang
Pengen cedak nanging aku malah wedi
Merga kowe.. wis ono sing nduweni

Kudu piye yen wis ngene kahanane
Soyo suwe rosoku mung kanggo awake
Tekan kapan anggonku sing ngrasakke
Mending ndonga.. sesuk aku jodone kae

Bola-bali aku mung iso nyawang
Soyo ngawur iki dadi rasa sayang
Pengen cedak nanging aku malah wedi
Merga kowe wis ono sing nduweni

Kudu piye yen wis ngene kahanane
Soyo suwe rosoku mung kanggo awake
Tekan kapan anggonku sing ngrasakke
Mending ndonga.. sesuk aku jodone kae
***

Lagu baru 2020 Pendhoza Pengagum Rahasia dirilis pada awal bulan Februari. Lagu ini menceritakan seorang lelaki menyukai wanita yang ternyata sudah punya kekasih, liriknya dibuat oleh Sandios Pendhoza.

HAFALKAN PULA
Lirik Lagu Dalan Liyane – Hendra Kumbara

Editor: Yos Mo