Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Kagem Ibu – Didi Kempot

Video Lirik Lagu Kagem Ibu – Didi Kempot

0 Views

Video Klip dan Lirik Lagu Kagem Ibu 
Pencipta Lagu: Didi Kempot 
Dipopulerkan oleh: Didi Kempot

Ibu.. wis kepenak panggonmu
Pancen wis pastine
Tak ikhlaske nggonmu ninggal aku

Ibu.. ora kendat nggonaku
Aku ra lali wektu
Terus yen isih ono nyawaku..

Tak eling tresno lan ngendikamu
Sing nggawe tentrem batinku..

Ibu.. beninge koyo wudhu
Sing nentremke atiku
Sak ben eling kabeh ngendikamu..

Ibu.. ora lali nyuwunku
Impenono aku..
Senajan sedelok j’roning kangenku

Oh ibu, wis kepenak panggonmu
Sedoyo mung nenggo wektu

CHORUS
Ning angan-anganku
Tak gegem welingmu
Tak ugemi nganti seprene
Ora lali

Saben wayah bengi
Soyo ceto ngendikamu
Ngelingake pungkasan
Ketemu ibu…
*

Ibu.. beninge koyo wudhu
Sing nentremke atiku
Sak ben eling kabeh ngendikamu..

Ibu.. ora lali nyuwunku
Impenono aku..
Senajan sedelok j’roning kangenku

Oh ibu, wis kepenak panggonmu
Sedoyo mung nenggo wektu

CHORUS
Ning angan-anganku
Tak gegem welingmu
Tak ugemi nganti seprene
Ora lali

Saben wayah bengi
Soyo ceto ngendikamu
Ngelingake pungkasan
Ketemu ibu…
Ngelingake pungkasan
Ketemu ibu…
***

Lagu Kagem Ibu dibuat Didi Kempot sebagai rasa cintanya yang besar kepada sang ibunda Umiyati Siti Nurjanah yang telah wafat pada tanggal 20 Agustus 2009 lalu. Umiyati Siti Nurjanah di masa hidupnya pernah berkarier sebagai penyanyi keroncong.

Di awal tahun 2020, lagu Kagem Ibu dinyanyikan ulang oleh Arda bocah penyandang difabel yang diorbitkan Didi Kempot. Sebelumnya, Arda dipercaya Didi Kempot untuk menyanyikan ulang lagu Tatu.

HAFALKAN PULA 
Lirik Lagu Tatu – Didi Kempot