Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Tatu – Didi Kempot

Video Lirik Lagu Tatu – Didi Kempot

1.528 Views

Video Klip dan Lirik Lagu Tatu 
Pencipta Lagu: Didi Kempot 
Dipopulerkan oleh: Didi Kempot

Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang
Nanging neng ati tansah kelingan
Manise janji, janjimu kuwi
Nglarani ati

Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
Tatu sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

REFFRAIN
Opo aku salah yen aku crito
Opo anane..
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane..

Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe
*
Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
Tatu sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

REFFRAIN
Opo aku salah yen aku crito
Opo anane..
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane..

Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Sing tak rasake
***

Lagu Tatu dibuat khusus oleh Didi Kempot untuk para penggemarnya sadboys, sadgirls, kempoters.

Lagu Tatu dirilis oleh Didi Kempot pada pertengahan tahun 2019. Lagu ini kemudian dirilis ulang pada awal tahun 2020 oleh Arda seorang anak penyandang disabilitas.

HAFALKAN JUGA
Lirik Lagu Kangen Nickerie – Didi Kempot & Dory Harsa
Lirik Lagu Sekonyong Konyong Koder Didi Kempot