Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Tetep Nyayangi Dian Anic

Video Lirik Lagu Tetep Nyayangi Dian Anic

1.725 Views

Video dan Lirik Lagu Tetep Nyayangi 
Dipopulerkan oleh: Dian Anic 
Pencipta Lagu: Didit Natajaya

Nang apa sun tetep nyayangi
Senajan wis katon
Cinta dibagi-bagi saban wong wadon

Najan mata sun deleng
Tapi batine merem
Pura-pura ora weruh
Rumasa cinta wis nyandu

Pribasane kula wong demen
Lara bagen dikerem
Najan wong sing tek sayang kanggo rebutan

Mungkin wis dedalane
Demen wong bagus rupane
Bahagia ora nyata
Mung lara sing kula trima

REFF
Lir dipayungi panas srengenge
Krasa lara perih
Jrenjem ning batine
Kaya napak ning geni
Sun jalani cintane

Larane ati bli metu getih
Cinta sing tek upai
Lara sing kita olih
Sing tek sangka melati
Nyatane mawar berduri

Sun demen..
Sun demen..
Nanging bli pengen selara klien
^
Nang apa sun tetep nyayangi
Senajan wis katon
Cinta dibagi-bagi saban wong wadon

Najan mata sun deleng
Tapi batine merem
Pura-pura ora weruh
Rumasa cinta wis nyandu
^
REFF
Lir dipayungi panas srengenge
Krasa lara perih
Jrenjem ning batine
Kaya napak ning geni
Sun jalani cintane

Larane ati bli metu getih
Cinta sing tek upai
Lara sing kita olih
Sing tek sangka melati
Nyatane mawar berduri

Sun demen..
Sun demen..
Nanging bli pengen selara klien
^^
Nang apa sun tetep nyayangi
Senajan wis katon
Cinta dibagi-bagi saban wong wadon

Najan mata sun deleng
Tapi batine merem
Pura-pura ora weruh
Rumasa cinta wis nyandu
*
REFF
Lir dipayungi panas srengenge
Krasa lara perih
Jrenjem ning batine
Kaya napak ning geni
Sun jalani cintane

Larane ati bli metu getih
Cinta sing tek upai
Lara sing kita olih
Sing tek sangka melati
Nyatane mawar berduri

Sun demen..
Sun demen..
Nanging bli pengen selara klien
**
Nang apa sun tetep nyayangi
Senajan wis katon
Cinta dibagi-bagi saban wong wadon

Najan mata sun deleng
Tapi batine merem
Pura-pura ora weruh
Rumasa cinta wis nyandu
***

“Tetep Nyayangi” ciptaan Didit Natajaya salah satu lagu terbaru Dian Anic yang dirilis pada pengujung tahun 2019.

KEPOIN AJA 
Video dan Lirik Lagu-Lagu Hits Dian Anic