Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Tarling Gembleng Kaen Ayu Kita – Anik Arnika

Video Lirik Tarling Gembleng Kaen Ayu Kita – Anik Arnika

4.018 Views

Video dan Lirik Tarling Gembleng Kaen Ayu Kita 
Dipopulerkan oleh: Anik Arnika 
Pencipta lagu: Mamin Kedung

Duwe pacar siji kurang
Luruh sing kaya ngapa
Wadon kanggo bandingan
Sing kalah ditinggal miyang

Matane ringas bae
Bli kena deleng bokong
Sasah bae ning wadon
Yen deleng si rada mlesnong

Gembleng kaen ayu gah kita
Milih kaen, apa milih kita?
^
Lamon milih kaen
Los kang tek ikhlas aken
Mari sing kakang
Kula wis diadang-adang

Kula sih wong ayu
Ora mikir bli payu
Ilang wong siji
Sewu lanang sing ngenteni

Apa perlu kula slingkuh?
Tiruan kaya sampean
Supaya kakange weruh
Kula gah masih payu
*

Matane ringas bae
Bli kena deleng bokong
Sasah bae ning wadon
Yen deleng si rada mlesnong

Gembleng kaen ayu gah kita
Milih kaen, apa milih kita?
^^

Lamon milih kaen
Los kang tek ikhlas aken
Mari sing kakang
Kula wis diadang-adang

Kula sih wong ayu
Ora mikir bli payu
Ilang wong siji
Sewu lanang sing ngenteni

Apa perlu kula slingkuh?
Tiruan kaya sampean
Supaya kakange weruh
Kula gah masih payu

Matane ringas bae
Bli kena deleng bokong
Sasah bae ning wadon
Yen deleng si rada mlesnong

Gembleng kaen ayu gah kita
Milih kaen, apa milih kita?
***

Penyanyi tarling papan atas peraih Tembang Pantura Awards 2017, Anik Arnika, baru saja merilis lagu barunya yang berjudul ‘Gembleng Kaen Ayu Kita’ ciptaan Mamin Kedung.

Single terbaru Anik Arnika ini mendapat respon positif dari penggemar tarling. Video lirik dan juga live “Gembleng Kane Ayu Kita” sukses meraup ratusan ribu viewer beberapa minggu setelah dirilis.

HAFALKAN JUGA 
Lirik Lagu Tarling Sebates Impian – Anik Arnika