Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Yowes Modaro – Aftershine feat Damara Dewanti

Video Lirik Lagu Yowes Modaro – Aftershine feat Damara Dewanti

0 Views

Video Klip dan Lirik Lagu Yowes Modaro 
Penyanyi: Aftershine feat Damara Dewanti 
Pencipta Lagu: Hasan Aftershine

Rino ing wayah wengi
Aku eling kowe sek mbien ngancani
Susah seneng dilakoni bebarengan
Tanpa terpikirkan akhire bubaran

Atiku loro njobo njerone ambyar
Nyawang sliramu andang nduwe gandengan
Iki ati udu bahan nggo dolanan
Aku trimo ngalah mugo kowe bungah

REFF
Mbokyo tulung sadaro
Ojo sakpenake dewe
Kiro-kiro ra tresno
Ora ko ngene carane

Waton ninggal lungo
Gandeng karo wong liyo
Yowes ora popo karma iseh ono..
Yowes modaro
*

Opo kowe ra ngrumangsani
Aku merjuangke esuk awan wengi
Golek rejeki tak nggo ngandani
Mbasan kowe dadi lali sek ngancani

BRIDGE
Sepurane kang mas aku ninggal lungo
Aku sadar, aku wis nglarani..iii..
Aku yo pengen bahagia.. aaa..
Jujur kesel mlarat urip rekoso.. ooo…

REFF
Mbokyo tulung sadaro (sadar kepiye)
Ojo sakpenake dewe
Kiro-kiro ra tresno
Ora ko ngene carane

Waton ninggal lungo (ninggal lungo..)
Gandeng karo wong liyo
Yowes ora popo karma iseh ono.. (sepurane aku kang mas)
Yowes modaro, sadaro (aku pengem ayem)
Ojo sakpenake dewe (kowe kudu ngerti)
Kiro-kiro ra tresno
Ora ko ngene carane

Waton ninggal lungo (dudu maksudku nglarani)
Gandengan karo wong liyo (nangin aku pengen urip mulyo)
Yowes ora popo karma iseh ono (kanggo aku)
Yowes modaro
***

Band spesialis lagu dangdut Jawa, Afterhine, baru saja merilis single ketiga yang berjudul “Yowes Modaro”.

Dalam perilisan lagu ketiga ini, band Aftershine menggandeng penyanyi wanita bernama Damara Dewanti.

“Yowes Modaro” menjadi spesial karena di pengujung lagu ini Hasan vokalis Aftershine bersahut-sahutan lirik yang berbeda dengan Damara secara harmonis.

LIHAT JUGA
Video Lirik Lagu Viral Sesuk Dino Minggu Ciptaan Hasan Aftershine