Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Tanpo Tresnamu – Denny Caknan

Video Lirik Lagu Tanpo Tresnamu – Denny Caknan

433 Views

Video Klip dan Lirik Lagu Dangdut Tanpo Tresnamu 
Pencipta Lagu: Ary Setyo Widodo 
Dipopulerkan oleh: Denny Caknan

Biyen seneng bareng karo kowe
Biyen susah tetep karo kowe
Sak iki wes bedo kowe karo wong liyo
Ngambyarno mimpiku nyanding sliramu

Opo kudu pasrah kahananne
Kudu nrimo karo putusanne
Sak tenane ati iki ora lilo
Yen nyawang sliramu nyanding wong liyo

REFF
Segampang kuwi caramu..
Ngapusi roso atimu..
Saiki aku dewe neng kene
Neng sepi tanpa tresnamu
*
Haa aaa…

Opo kudu pasrah kahananne
Kudu nrimo karo putusanne
Sak tenane ati iki ora lilo
Yen nyawang sliramu nyanding wong liyo

REFF
Segampang kuwi caramu..
Ngapusi roso atimu..
Saiki aku dewe neng kene
Neng sepi tanpa tresnamu..

Kepiye maneh caraku
Nglalekno esem guyumu
Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu

Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu
Ming sepi tanpo tresnamu…
***

Popularitas Denny Caknan penyanyi asli Ngawi, Jawa Timur, sedang melambung tinggi berkat single hits “Kartonyono Medot Janji” yang saat ini berada di peringkat pertama Tangga Lagu Planet Dangdut.

Lagu Denny Caknan lainnya yang dirilis pada tahun 2019 adalah “Sugeng Dalu” dan “Sampek Tuwek” juga menjadi hits.

Sukses besar dengan ketiga lagu tersebut, Denny Caknan kembali merilis single terbarunya ‘Tanpo Tresnamu’ hasil ciptaan Ary Setyo Widodo.

‘Tanpo Tresnamu’ diaransemen secara spesial oleh Denny Caknan dengan dimasukkannya suara instrumen musik Saxophone yang mempermanis lagu tentang patah hati ini.

Editor : Yos Mo