Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Gede Roso – Abah Lala Yel Yel Cendol Dawet...

Video Lirik Lagu Gede Roso – Abah Lala Yel Yel Cendol Dawet Seger

377 Views

Video dan Lirik Lagu Dangdut Gede Roso
Pencipta Lagu: Abah Lala 
Penyanyi: Abah Lala Yel Yel Cendol Dawet Seger

Kudu piye maneh anggonku mbuktekke
Tresno iki tulus ra mung nggo dolanan
Wis tak perjuangke nganti bingung kudu piye
Pengenku mung siji nyenengke atimu

Opo kurang percoyo, opo kurang bukti
Kabeh wis tak lakoni kudune kowe ngerteni

REFFRAIN
Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku…uuu ..
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio-sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

Kudu piye maneh anggonku mbuktekke
Tresno iki tulus ra mung nggo dolanan
Wis tak perjuangke nganti bingung kudu piye
Pengenku mung siji nyenengke atimu

Opo kurang percoyo, opo kurang bukti
Kabeh wis tak lakoni kudune kowe ngerteni

REFFRAIN
Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku…uuu ..
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio-sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

(cendol dawet, cendol dawet seger)
(cendol,cendol,dawet, dawet)
(cendol, cendol, dawet,dawet)
(cendol, cendol, dawet, dawet)
(cendol dawet seger, piro? lima ratusan, terus gak pake ketan)
( ji, ro, lu, pat, limo, enem, pitu, wolu)
(tak kintang-kintang, ooi, tak kintang-kintang, ooi)
( tak kintang-kintang, ooi, lo lo lo lo, yess)

REFFRAIN
Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku…uuu ..
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio-sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe
***

Abah Lala pentolan orkes MG 86 Pro, pionir yel yel cendol dawet seger yang lagi viral, akhirnya membuat single terbaru di channel YouTube pribadinya pada pertengahan Agustus 2019.

BACA ASAL USUL
Fenomena Nyanyian Cendol Dawet Abah Lala Viral di Pentas Dangdut

Abah Lala merilis single berjudul ‘Gede Roso’ hasil ciptaannya sendiri. Setelah reffrain bagian kedua lagu ‘Gede Roso’ ini, kita bisa mendengar Abah Lala yel yel cendol dawet seger yang fenomenal di pentas dangdut.