Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Sekonyong Konyong Koder Didi Kempot

Video Lirik Lagu Sekonyong Konyong Koder Didi Kempot

31 Views

Video dan Lirik Lagu Sekonyong Konyong Koder 
Pencipta Lagu: Didi Kempot 
Dipopulerkan oleh: Didi Kempot 

Cintaku sekonyong konyong koder
Karo kowe cah ayu sing bakul lemper
Lempermu pancen super, resik tur anti laler
Yen ra petuk sedino ning sirah nggliyer

Cintaku sekonyong-konyong konyong koder
Paribasan durung demok wani panjer
Modal bensin seliter, montorku tak setater
Tak ampiri ayo tak ajak muter-muter

Tiwas aku dandan mlipit
Rambutku lengane pomit
Malah kowe lungo plencing
Ora pamit, mit..mit..mit.mit..mit, mit, mit..

Bir.. temu lawak
Nggonku mikir ning awak nganti rusak
Rusaaaak.. njobo njero
Sing tak pikir jebule koyo ngono

Kembang jambu grogot dipangan uler (ler)
Cintaku sekonyong konyong koder
Uler keket mlakune klogat-kloget
Walah jabang bayi jebul aku keno pelet

Cintaku sekonyong konyong koder
Karo kowe cah ayu sing bakul lemper
Lempermu pancen super, resik tur anti laler
Yen ra petuk sedino ning sirah nggliyer

Cintaku sekonyong-konyong konyong koder
Paribasan durung demok wani panjer
Modal bensin seliter, montorku tak setater
Tak ampiri ayo tak ajak muter-muter

Tiwas aku dandan mlipit
Rambutku lengane pomit
Malah kowe lungo plencing
Ora pamit, mit..mit..mit.mit..mit, mit, mit..

Bir.. temu lawak
Nggonku mikir ning awak nganti rusak
Rusaaaak.. njobo njero
Sing tak pikir jebule koyo ngono

Kembang jambu grogot dipangan uler (ler)
Cintaku sekonyong konyong koder
Uler keket mlakune klogat-kloget
Walah jabang bayi jebul aku keno pelet

Cintaku sekonyong konyong koder
Bakul lemper marake sirahku nggliyer
***
Dari sekian banyak lagu Didi Kempot yang umumnya kebanyakan bertema patah hati, lagu ‘Sekonyong Konyong Koder’ bertema berbeda. Lagu ini menceritakan seseorang yang mendadak jatuh cinta.

LIHAT JUGA 
Koleksi Video Lirik Lagu-Lagu Didi Kempot Terpopuler