Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Sayang Kowe – Safira Inema

Video Lirik Lagu Sayang Kowe – Safira Inema

29 Views

Video dan Lirik Lagu Sayang Kowe 
Pencipta Lagu: Inesta 
Dipopulerkan oleh: Safira Inema

Udan rintik-rintik langite mendung
Pelangi pelukismu agung
Udane soyo deres, nambahi kangenku
Kelingan manise esemmu

Opo kowe ngerti, mung kowe sing tak sayangi
Jenengmu tak ukir ning ati
Gede roso tresnaku, mung kanggo sliramu
Sumpah mati, tresnaku kanggo sliramu

Tulung sawangen aku
Aku sing setiyo ngenteni
Tak suwun kowe biso jogo ati

Tulung sawangen aku
Aku sing nandang rindu
Sumpah mati tresnaku kanggo sliramu

Opo kowe ngerti, mung kowe sing tak sayangi
Jenengmu tak ukir ning ati
Gede roso tresnaku, mung kanggo sliramu
Sumpah mati tresnaku kanggo sliramu

Tulung sawangen aku
Aku sing setiyo ngenteni
Tak suwun kowe biso jogo ati

Tulung sawangen aku
Aku sing nandang rindu
Sumpah mati tresnaku kanggo sliramu

Tulung sawangen aku
Aku sing setiyo ngenteni
Tak suwun kowe biso jogo ati

Tulung sawangen aku
Aku sing nandang rindu
Sumpah mati tresnaku kanggo sliramu
***
‘Sayang Kowe’ lagu dangdut berbahasa Jawa ciptaan Inesta yang saat ini sedang ngehits, dipopulerkan oleh penyanyi manis Safira Inema. Video ‘Sayang Kowe’ yang dirilis dua bulan lalu telah dilihat lebih dari 1,4 juta kali.

LIHAT JUGA
Video Lirik Lagu Banyuwangi Sukete Tonggo – Anggun Pramudita

Video Lirik Lagu Viral Lintang Ati Ciptaan Maska