Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Susy Arzetty – Wong Lanang Sunate Larang

Video Lirik Lagu Susy Arzetty – Wong Lanang Sunate Larang

380 Views

Video dan Lirik Lagu Wong Lanang Sunate Larang 
Pencipta Lagu: Suka Wijaya 
Penyanyi: Susy Arzetty

Ngaku bli pernah janjian tapi uwis kejadian
Ana wong wadon marek ngaku ngidam nang sampean
Kakang wong ganteng aja lumayanan
Sampean wong lanang sunate larang

Kula istri sing halal wareg ditinggal-tinggal
Kaen sing dudu muhrim saban bengi dikirim

Apa dure kaen alise kandel
Sampe-sampe kakang ning kula tegel

Eman sayang ning laki
Angger kalah nang bodi

Yen sanggup nanggung dosane
Daripada kakang selingkuh
Mending mabok pangleng
Turu masih bareng

Daripada diselingkuhi pindah ning sejen ati
Pasti ganti rabi mari dikeloni

Kula istri sing halal wareg ditinggal-tinggal
Kaen sing dudu muhrim saban bengi dikirim

Eman sayang ning laki
Angger kalah nang bodi

Yen sanggup nanggung dosane
Daripada kakang selingkuh
Mending mabok pangleng
Turu masih bareng

Daripada diselingkuhi pindah ning sejen ati
Pasti ganti rabi mari dikeloni

Ngaku bli pernah janjian tapi uwis kejadian
Ana wong wadon marek ngaku ngidam nang sampean
Kakang wong ganteng aja lumayanan
Sampean wong lanang sunate larang

Eman sayang ning laki
Angger kalah nang bodi
***

Susy Arzetty The Princess of Pantura kembali merilis lagu terbarunya ‘Wong Lanang Sunate Larang’ hasil ciptaan sang suami Suka Wijaya.

Sama seperti lagu-lagunya yang lain, kemewahan aransemen musik Tarling modern terdengar dalam tembang terbaru Susy Arzetty ini.

LIHAT JUGA
Video Lirik Lagu Sing Penting Tarling – Susy Arzetty