Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Sugeng Dalu – Denny Caknan

Video Lirik Lagu Sugeng Dalu – Denny Caknan

667 Views

Video dan Lirik Lagu Sugeng Dalu
Pencipta Lagu: Denny Caknan

Dipopulerkan Oleh: Denny Caknan

Sugeng dalu
Ati sing biyen tau ngelarani
Wis suwe we ra rene
We lungo mung masalah sepele
We golek liane

Tambah loro
Yakin we teko nambahi sengsoro
Ngerusak tatanan ati seng wes pengen lali
Karo gedhe duwure balunganmu

Aku wis ora gagas kata luka
Wis cukup wingi ra pengen baleni
Mario lehmu dolanan ati
Wis wayahe we kapok mblenjani

Udan tangise ati
Saiki wis rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe sing tak sayang-sayang

Saiki mung cerito loro
Mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati sing mbok paringi
Wis cukup ra bakal tak baleni

Aku wis ora gagas kata luka
Wis cukup wingi ra pengen baleni
Mario lehmu dolanan ati
Wis wayahe we kapok mblenjani

Udan tangise ati
Saiki wis rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe sing tak sayang-sayang

Saiki mung cerito loro
Mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati sing mbok paringi
Wis cukup ra bakal tak baleni

Perihe ati sing mbok paringi
Ora tak baleni..

*****
Pedangdut asal Ngawi, Denny Caknan, akhirnya merilis lagu terbarunya yang diberi judul ‘Sugeng Dalu’.

Tiga bulan lalu Denny Caknan membuat gebrakan di blantika musik dangdut nasional lewat lagu hits Kartonyono Medot Janji yang sejauh ini sudah meraih 22,5 juta viewer di Youtube. Kita nantikan, apakah Sugeng Dalu yang dinyanyikan Denny Caknan bakal sesukses Kartonyono Medot Janji?

LIHAT LAGI
Video Lirik Lagu Kartonyono Medot Janji

Editor : Yos Mo