Beranda Blantika Dangdut Lirik Sewu Kutho Lagu Jawa Legendaris Didi Kempot

Lirik Sewu Kutho Lagu Jawa Legendaris Didi Kempot

0 Views

Video dan Lirik Lagu Sewu Kutho 
Pencipta Lagu: Arie Wibowo & Didi Kempot 
Dipopulerkan oleh: Didi Kempot

Sewu kutho uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nanging kabeh podo ra ngerteni
Lungamu neng endi

Pirang tahun anggonku nggoleki
Seprene durung biso nemoni

Uwis tak cobo nglalek ake
Jenengmu soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengen ketemu

Senajan sak kedeping moto
Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Uwis tak cobo nglalek ake
Jenengmu soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengen ketemu

Senajan sak kedeping moto
Tak nggo tombo kangen jero ning dodo
Senajan wektu mung sedelo
Tak nggo tombo kangen jroning dodo
***
Sewu Kutho lagu Jawa legendaris yang diciptakan maestro campursari Didi Kempot. Lagu Sewu Kutho ini salah satu karya Didi Kempot yang paling populer, digemari pula oleh Presiden Joko Widodo.

Dalam satu sesi wawancara, Didi Kempot mengatakan bahwa lagu ini sempat diberikan kepada penyanyi pop Arie Wibowo karena pernah membantunya rekaman. Lagu Sewu Kutho versi bahasa Indonesia yang dinyanyikan Arie Wibowo berjudul ‘Walau Sekejap’.

BACA JUGA
Terungkap! Presiden Jokowi Penggemar Lagu Patah Hati Didi Kempot